3 Aralık 2012

the walking dead s03e08:

Made to Suffer

--- spoiler ---

.akıcı bir bölümdü, olaylar gelişti fazladan karakterler de geldi. iyi hoş aslında ama yine de insanı sinirlendirmeyi başarıyorlar. mesela bu ninja hatun nasıl sarışından bahsetmez. tamam konuşkan bir şey değil ama ilk etapta nasıl tanıştın bunlarla. nerden karşılaştın falan muhabbeti nasıl dönmez? canları muhabbet döndürmek isteyince soyuna sopuna kadar konuşuyorlar her konuda. böyle önemli bir mevzuda yaptıkları sinir bozucu.

.sonra yeni kurtulanlar muhabbeti için çok geç geliyor bana. tamam baştan bir grup insan arası ilişkiyi ele aldılar şimdi ise zombilerden çok insanlar arası güç mücadelesine falan döndürdüler ama aynı bölgede karşılaşacak kadar çok kurtulan var idiyse üçüncü sezona kadar mı beklediler karşılaşmak için. daha önce karşılaşmaları gerekir idi. üstelik hareket halindeler idi bundan önce.

.o kadar insan nasıl vuramaz bunları, sis bombası bu kadar mı koruyucu. o kadar mermi vs falan uçup gider. hoş gelmedi. üstüne bir de harcanabilir tek adamı harcamaları da e yani o kadar kurşun var nasıl ölmez lan derler diye harcadıkları bir adam gibi geldi. tamam ekipten kimsecikler ölmesin ama madem öyle öyle kaçışı senaryolaştırma arkadaşım.

.merle ve darly meselesi pek iyi oldu, terörist muhabbeti biraz fala geldi. konuşma güzel. tek gözle kalması güzel ama öldürtmemeleri tam ikna edici sayılmaz. bir de sonraki bölüm şubatta imiş. eh yani, darly'e bir şey olmasın da gerisi mühim değil. serinin tek delikanlı adamı. başta neyse şimdi de o. 

--- spoiler ---