4 Aralık 2012

the vampire diaries s04e07:

My Brother's Keeper

--- spoiler ---

.bu seriden sıkıldım artık. bu sezon bunalttı iyice, saçmaladılar. ne yapacaklarını bilemediler. eskiden daha net idi konu. çok eskiden değil, ikinci sezon sonu ve üçüncü sezon idi galiba. yine aşka meşk üçgenine döndük geldik. damon'u seçti bu sefer. sonunda mercimek fırın olayları da hasıl oldu. bin şükür de bıktık gari.

.aktiviteler zaten olmazsa olmaz, güzellik yarışması vardı bu sefer. çok abartmadılar ama yine de boktan idi. stefan arkadaşımız bir şeyler için uğraşıyor. caroline falan ona destek oluyor, şaka gibi. saçma sapan aşk muhabbetine döndürdüler iyice.

.bir prof getirdiler bölüme, biraz ilgi çekici bir şeyler olabilecek tek şey bu yani. adamın planları var bir şeyler yapacak falan da. daha büyük kötülük dedikleri adam bu muymuş? neymiş özelliği falan sezonu kurtaracak tek şey bu yani. diğer konular götüme bezmiyor artık.

.en sonunda da saçmalamanın da sınırlarını aşıp vampirler arası efendilik bağı ürettiler, utanmadan nadir ama mümkün bir şey diyor. lan mal derler adama sen true blood mısın? nerden esti efendilik bağı? yeni mi aklına geldi? yapma etme.

--- spoiler ---