23 Aralık 2012

it's always sunny in philadelphia s08e10:

Reynolds vs. Reynolds: The Cereal Defense

--- spoiler ---

.sezonu bitirmişler, bu sezon on bölüm yapmışlar. eh yani diğer sezonlara göre biraz sıkılmışlar gibiydi. biterse yine üzer, güldürüyorlar. güldürmeseler gülümsetiyorlar. barlarına kimseler gelmiyor. nasıl işletiyorlar diye düşündüm. arkada oturan elemanlar genelde teknik ekipten biri falan oluyor herhalde, neyse...

.bu bölüm mevzu dennis, mısır gevreği yerken araba kullanır ve gözleri az gören aynı zamanda yolları da bilemeyen frank ise gelip arkadan çarpar ona. olay üzerine mahkemeye gitmektense kendi aralarında kurdukları mahkemede olayı halletmeye karar verirler.

.hehe olaylar evrime nasıl gelir lan? kendileri de sorar bu mevzuyu ama bilimsel inanç konusunda güzel dokundurmalar yapar mac bu durumda. kendi tohumlarının mutasyona uğraması ile çeliği bükecek insan inancından, evrime inanmayan orta direk şaban modunda ünlü bilim insanlarının yaptıkları hatalar ile savunmasını yapar.

.üstüne bilimsel bilginin son kullanıcı tarafından denenmediği, kanıtların görülmediği dolayısıyla söylenene inanıldığını söylerek kapak yapar. beklenmedik yerde beklenmedik laflar, komiklikler. güzeldi işte ne diyeyim. ha kimi mi haksız bulurlar? tabi yavrum yazık dee'yi. ne alaka dediğinizi duyar gibiyim hehe.

--- spoiler ---