23 Aralık 2012

sword art online s01e25:

Sekai no Shushi

--- spoiler ---

.nette çeşitli rivayetler var, tam olarak ikinci sezon olacak mı olmayacak mı? bilemiyorum. bölüm sonunu normal bölüm gibi değil de bir final edası ile bitirdiklerine bakarsak bitti görünüyor ama bölümde konular hani hayat ve mücadele devam eder muhabbeti değilse yeni bir maceraya başladılar devam etmesi gerekir, bilemiyorum valla bakalım artık.

.anlamadığım neden sao'daki karakterini korumadılar. hadi elfler dedik sabrettik bu kadar zaman bölüm sonunda da o karakteri seçmemişler. hiç mi araştırma yapmıyorlar. ilk karakter ve oyun çok daha güzel idi.

.yine de pek güzel bir animeydi kendisi, gelirse de gelmez ise de unutulmayacak cinsten olaylar oldu. hafiften neo emmiye benzetiyorum bu kirito-kun'u kazaya mı ney gerçek ismi. asuna ve kirito çiftine de bir ömür mutluluklar dilerim. derler ya inanılmaz yakışıyorlar falan hehe. bu kalıbı bile kullanabilirim bu arkadaşlar için. süperler, allah mesut etsin.

.nasıl bitti dersek, mutlu son ile bitti. hastaneye bisiklet ile güya koşa koşa geldi ama hop arabaların orda oyundaki tanrı kompleksli eleman çıktı geldi. öldürmeye yeltendi ama kirito gerçek dünyada bile çok dirayetli bir eleman olduğundan o kavgayı bile kazandı. sonra da ihbar etmişler, çalışanlarından biri de itiraf etmiş. içerdeki beyni ile oynanlara da bir şey olmamış.

.bir önceki bölümdeki tohum ile de herkes kendi sanal gerçekliğini yapabilir hale gelmiş. hepsi birbirine bağlanmış. yeni dünyalar dünyası gibi aslında ya burdan daha büyük çerçevede devam ettirseler de olurdu ama böyle genel bilgiler vermek ile yetindiler.

.sonra da çete toplandı, son kız kardeşi ile saçma bir sahnenin ardından ilk oyunda kalan katları temizleyelim gari, elimiz boş durmasın diyerek bitirdiler.

--- spoiler ---