22 Mayıs 2012

spartacus blood and sand s02e08:

Balance

--- spoiler ---

.valla gün geçtikçe sinir eden diziler kervanına eklenecek gibi görünüyor. senaristler mi değişti ne oldu anlamadım ama ilk sezondaki beklenmeyen olaylar falan aranır oldu. a... baştan sonra her şeyi belli. aptal aptal şaşırtmaca çalışmaları, aptal aptal dövüşmeler.

.ganukıs bu işlerin içine katılsın. böyle arkada devamlı inançsız sorgucu tip iyi gider. onun inanmasıyla falan herkes inanır tamam kabul. hem baya gerekli de bir karakter ama be koduğum salakları, sırf kaçırdığı için bir sürü adam öldürüleceğini bilemiyor mu? daha çok insan ölmesin diye daha çok zpartakus uludur demeyenler de doğranıyor.

.başta mantık salakça zaten orası ayrı. bir de a... kasap bile kuşbaşıyı bu kadar çok yapsa, inek kalmaz. bu romalılar bi türlü bitmedi kes kes bitmiyor arkadaş. çok abarttılar artık. önüne gelen kesiyor da kesiyor.

.ilitya muhabbeti de bir boka yaramayan, boş beleş şekilde sona erdi. ne anladım bu işten bari bir şeye bağlayın. çocuğun babası zpartakusmuşmüş, ne faydası olacak bunun a... madem iki tarafta birbirine net güvenmiyor tedbirlerini almış ne diye deniyorsunuz. hadi tamam silah gelebilir denediniz, arkada koca orduyu nasıl görmezsiniz. gözcü-mözcü ne bileyim a... neyse... elde var sıfır işte..

--- spoiler ---