22 Mayıs 2012

spartacus blood and sand s02e07:

Sacramentum

--- spoiler ---

.izledikçe insan şu yeni zpartakusun geniz etli ses tonuna alışıyor. egron`nun kankalarını toparladılar bu bölüm ama en başlarının başını az tıraş etmek gerekti. bu şekil vahşi hayvanların ıslahı şekli gibi falan idi.

.bölüm için asıl mesele ganikus meselesi idi aslında. sonunda özgürlük mücadelesine, tırnak içinde tabi, katılacak gibi duruyor. e olsa daha iyi olur tabi. süper kahraman rolünde açık var. süper silahşörler.

.aşur ibnesi, yılan lukrişyaya karşı. alt işlenen hikayelerden bir tanesi de bu. öyle araya çerezlik fantezilerini sunuyorlar. efendi ve köle rolleri değişiyor falan gibi. genel hikaye açısından çok da bir şey olmadı tabi. bir anda orduların zpartaküsü öldürmelerini yapmayacaklar herhalde.

.ha eklemezsem çatlarım, tutup nevia karısına insan niye sulanır. hadi eski nevia olsa neyse anlaşılır da. senaristler ulan az kavga dövüş oldu şunları bir dövüştürelim böyle horoz dövüşü, herkes dakkasında rakibini bulsun karılar karılarla, adamlar adamlarla dövüşsün, demiş gibi olması sinir bozucu. akıcılığını falan öldürüyor serinin. iki saat entrika bakışmaları izleteceklerine hikayeyi yaysınlar a..., işleri ne.

--- spoiler ---