24 Mayıs 2012

once upon a time s01e19:

The Return

--- spoiler ---

.valla karışık bölüm baya, mr. gold üzerinden bir anlatım. bu güçlü büyücünün hikayesi zaten temel baya. güzel de geliştiriyorlar amma velakin nasıl devam edecekler bilmiyorum. üstelik tutmuş bir seri ve gizemi çözmeden daha ne kadar gidecekler onu da bilmiyorum. 

.şimdi önce kasabaya gelen yeni eleman, yazar bunun oğluymuş gibi gösterttiler. mr. gold zamanında onu daha iyi yapmaya çalışan oğlunu bırakmış. göya onu çok seviyor falan arıyor vs ama iş zora gelince kaçmış. pişman olmuş, af diliyor falan. sahneler güzel ama bu eleman hançeri alınca işler değişiyor. 

.mr. gold`a hükmedilse ne olacak, mevcut büyüyü kaldırtacak mı yani? masal dünyaları gerçek, gerçek dünya yalan. garip tabi. asıl olay emmayı inandırmakta gizli falan filan dediler, bunun üzerinde uzattıkça uzatabilirler ama emma da şimdi oğlunu geri almaya çalışacak. 

.bilemedim açıkçası, izlerken güzel gidiyor ama sonu saçma olacak gibi. tek tek hikayeler de güzel tabi ona da laf yok. neyse bir de pamuk ile çarmi arasındaki olay da iyice limone oldu. imkansız aşklar falan içimi kıydı. yanlış zamanda izledim sanırım. öyle işte. 

--- spoiler ---