24 Mayıs 2012

once upon a time s01e18:

The Stable Boy

--- spoiler ---

.eyi bir bölüm oldu. kötü kalpli cadı kraliçenin neden bu hallere geldiğini gördük. yine aşk meselesi tabi ve pamuk haksız a... tamam küçük müçük ama karışmamalıydı. ben soğudum pamuktan iyice. yalnız arkadaş adamlar nasıl bulmuşsa, küçük kız hem hınk demiş büyük pamuğun burnundan düşmüş hem de tripler falan oynuyor yani.

.emma git gide harkulade bir hal alıyor gözümde, ama tabi yalanları anlarım falan hikayesini geçecekler. gelen geçen bunu kandırıyor haberi yok. bölüm içersinde bundan kendisi de yakındı. senaristlerin kendini eleştirmesi gibi bir şey herhalde bu.

.tabi göt kadar kızın yarım aklı ile yaptığı bir şey için dünyaları yakması da abartı hikaye ama yine de haklı, hikaye kahramanlarını sikip attı resmen. ama tabi öyle bir anaya sahip olsaydı pamuk o da öyle olurdu. hepsi koyu makyajdanmış belli ki a...

.bölüm sonu süprizi ise öldürüldüğü düşünülen çarminin karısı ortaya çıktı, kalbini falan bulmuşlardı. kasabadan çıkış yok derken başka bir şekilde tekrar içeri düşüyorlar herhalde. bunu sonraki bölüm göreceğiz.

--- spoiler ---