26 Mayıs 2012

lost girl s02e18:

Fae-nted Love

--- spoiler ---

.genel bi hikayesi var idi unuttum onu, hatırlatırlar herhalde. kötü birşeyler falan geliyordu. çevirmeni falan baya değişti bu dizinin, en son çeviren arkadaş da az sallapati yapmış işini ne diyelim anlaşılıyor ama tabi ingilizcesinden daha çok anlaşılıyor hehe.

.ikili hikayemiz var idi bu sefer. bir rahip suyla insanları etkiliyor, blue mountain state'den tanıdığımız bi eleman (kenziye takılan bi eleman) vasıtası ile bizim ekip bunlara bulaşıyor falan derken bo nun son takıldığı eleman ki baya hoşuma gider kendileri karanlık fea olmasına rağmen, bo'yu ayartıp evlendirir falan filan neyse öyle işte.

.diğer hikayemiz kurt adamımız daysın emmi, bu eleman ash'ın sorgulamak için gönderdiği bir başka fea ile hayat muhasebesine girişir. bu seri için iyi dialoglar falan geçer tabi. yalnız kurtumuz, aşkını bo'su için feda eden arkadaşımız da bölüm sonu bu diyarlardan gidecek gibidir.

.bölüm sonu genel hikayeye gönderme ile bitirirler. ayrıca bo takıldığı insanları kendine bağlıyor muymuş neymiş. tabi daha kendini bilemeyen bir kızımız bo bakalım ne çıkartacaklar bunun altından garuda mı neydi a... saçma sapan milyon tane hikaye ama izletiyorlar, izliyoruz napalım başka?

--- spoiler ---