26 Mayıs 2012

grimm s01e07:

Let Your Hair Down

--- spoiler ---

.şimdiye kadarki en iyi bölüm falan derken sonunda mantık hatası yaptı salaklar. küçük kurt kıza adamın teki tecavüz falan etmeye çalışmış herhalde o da kızıp kurt olup bunun bacağını falan koparmış, o zamandan beri ormanda tek başına yaşıyor imiş. 7 yaşında falan, neyse işte bu kızın ormanında olayları başlatan olaylar olur falan filan derken.

.kızı, dizide sevmeye başladığım naif yardımcı kurt adam ile bulurlar, tanışırlar arkadaş olurlar falan burası da güzel. amma velakin bulduklarında kız bayılıyordu, yediği kök o kadar mı iyi geldi ki aynı gece önce anasına götürüyorlar. yok artık daha neler, içinde saçma taneleri ile anasına falan götürdüler. ha arada hastaneyi falan es geçtiler ise iyileşmesi bile bu kadar kısa sürmemesi gerekir idi.

.neyse çok büyük bir şey değil tabi. bu grimm olan oğlan acaba daha önceki dedektiflik işlerinde ne yapıyormuş. şimdi halası gelip çattığından beri bu tarz işler mi eline gelir olmuş, yeni mi fark ediyor olmuş. hiç mi şüpheli bir şey olmamış. yani araya iki üç normal dava sıkıştırsalar daha yerinde olur idi, de olmaz tabi.

--- spoiler ---