18 Mart 2024

resident alien s03e01:

 Lone Wolf

--- spoiler ---

.aylar yıllar geçmiş, arada bir şeyler izliyorum hiç izlemiyor değilim de ne bileyim artık eskisi gibi değil, bunu da çok kere söyledim. hem içimden gelmiyor hem vakit kaybı gibi geliyor. mevcut dizileri takip etmek bile yük gibi. bir de işin garibi artık o kadar hoşuma giden dizi de kalmadı, en son bir silo var, ondan başka hep böyle resident alien tarzı, olsa da olur olmasa da olur.

.eğlenceli dizi şimdi günahını da almayayım ama merak ettiğim pek bir şey yok, yeni sezon başlamış. yeni fark ettim. en son uyurgezer belediye başkanının grilerin deneği olduğunu, uyurgezerlik olayının bundan geldiğini görmüştük galiba, onla eğlenerek başladılar ama esas karısı ve karnındaki çocuğu ile ilgili sorunlar vardı, şimdi sadece baykuş ve ölüm muhabbetine çevirdiler, bunları da uzaylı olayına dahil etmek istiyorlar.

.harry uzaylı konusunda dünyadaki teşkilatla çalışmaya başlamış ama ekip arkadaşı olamadığı için tüm işi kendi yapıyormuş. daha sonra grimiz vardı, o da şerif yanına girmişti, asta onla takıldı ve dünya için bilgi alsın diye harry izin verdi. saçma kısımları da bu.

.kendini süpermen gibi görüp, kriptoniti asta gibi görüyor, bunun için öldürmeye karar vermiş, komikti ama yine gereksizdi. ağlaması falan ayrı komedi.

.uzaylı takipçisi abimizin ölümünün harry ile pek ilgisi yoktu, birlikte çalışmışlardı. velet şimdi uzaylıları görüyors griyi görecek mi? türbanlı kızı diziden mi çıkartıyorlar? bunları bilemiyorum artık izlemeye devam edersem göreceğiz.

--- spoiler ---