22 Temmuz 2023

servant s04e10:

 Fallen

--- spoiler ---

.bütün evi yaktıklarında dizi bitmiş olmalı ama saçma bir devam hikayesi buldular, tamam ölümden dönenlerle ilgili bir hadise ama çok zaman önceydi bu niye şimdi? adamla niye daha önce irtibata geçmedilr?

.kendini yakıp öldürmesi aslında iyidi. kadının acıyı sevginin tamamlayıcısı olarak kabul etmesi de iyidi. yani bebeği geri getirmesinin bir yalan olduğunu bilse bile acıyı hatırlayamazsa kıymeti yoktu, bunu güzel açıkladılar aslında...

.tabii tüm dizinin olayı bebeğinin öldürdüğünü fark etmeyen anne olayıydı, bunu bitirince de dizide bir şey kalmadı, düşmüş şeytan olarak kız her şeye baş kaldırıp bebeği canlandırmıştı, bu şekilde yaşayamazlardı ve kız intihar etti.

.gerçek sevgi de bu oluyor aslında, belki gerçekten sevdiği için hikayeyi oradan devam ettirebilirlerdi, onun yerine diğerleri ile devam ettirmeyi seçtiler, kız olmadan, kadın unutmadan hikaye olmaz. kadına tekrar unuttursalar tekrar olur, o da olmaz. yani kendi kendini bitirdi dizi, sonraki sezonu varsa şu an hiç merak etmiyorum.

--- spoiler ---