17 Mayıs 2023

Ancient Aliens s18e14:

 The UFO Investigations

--- spoiler ---

.18 sezon geçmiş, can sıkıntısından denk gelince izledim de... ne izledim lan ben?

.adamlar uzak görü dediler, iki kadını kapalı bir yere oturtup gökyüzünü izlemelerini istediler, o ara uluslararası uzay istasyonu geçti, onu çizdiler, sonra uzaylı geçti, onu da çizdiler, buna inanmamızı bekliyorlar, bir de bunu kamera ile kaydediyorlar. uzaylıyı canlı yayına alacaklar az kaldı.

.son bölümde insanlara implant taktıklarını söylediler, her bölümden parça koydular galiba. eski polis arkadaş uzaylı kaçırmaları incelemiş, el izleri biraz ürkütücüydü ama adamlar implant koysa sen nasıl tespit edebileceksin? vücutlarında göktaşı parçaları çıkmış da bu manyaklar kendileri sokmuş olabilir bunu, saçmaydı yani.

.bölümün en ilginç olayı şili ordusunun çektiği görüntülerdi, normalde görünmüyor, sadece kızıl ötesi kamerasında acayip bir gök cismi, değişik değişik uçarken yakıtını bırakıyor. video incelemeleri de ilginçti, doğal şekilde dağılmayan ısı olayı falan ikna ediciydi, görüntünün de resmi olması ayrıca garip, ne olduğunu anlayamadılar ama insan yapımı olmadığından eminler.

.antartikadaki eski ordu mendubunun hikayesi de ilginç ama onun görüntüsü yok, tanık hikayesi abartılmış olabilir, bir sürü böyle var o ayrı, adamlar zaten görürseniz kimseye söylemeyin demiş de programa çıkmış, fotoğraflarında yüzünü kapatıyorlar da ulan isteseler bulamazlar mı? kimi kandırıyorsunuz ki? saçmaydı ynai.

.alimünyum olayı ve kasada saklama geyiği de saçmaydı, değerli olabilir de bir şey ifade etmiyor, uzaylıları kanıtlamıyor. parçaları saçılmış falan diyorlar, bunlara saçılan parçaları yolluyor, bu kadar değerli olabilecek bir şeyi niye yolluyor?

--- spoiler ---