21 Haziran 2022

the walking dead s11e14:

 The Rotten Core

--- spoiler ---

.uzun zamandır izlemiyordum, unuttum iyice. saçma sapan olay çıkartmışlardı. silahları kim aldı? tabii ki daryl'in silahşör sevgilisi aldı. bölüm sonu onu gösterdiler. diğer tipler de boş yere öldü işte, durduk yere figüran harcıyorlar.

.esas şu istihbaratçı tipin ölmesi iyi oldu. onu da tam öldürmeyip zombilere yem ettiler, bizim tipler böyle ama sanki orada değiller gibi.

.maggie'nin oğlan ne ara geldi? onu hiç takip edememişm. negan ile yüzleşsin demişler. dizi bir on sene daha sürerse bunun ekmeğini yerler, büyünce gel hesaplaşalım falan dedi, negan evlenmiş, çocuk bile yapmış bu dünyada. karısını unutunca rahatlamış yani.

.diğer tarafta daryl ve rosita'yı saçma sapan göreve gönderdiler, niye para basmıyor bunlar? ne alaka abi? zulası falan dediler ama sırf para çıktı. yine bir sürü figüran öldü, kırmızı ayıcık arkadaş iyimiş en azından güvenlik görevlisi başı olarak iyi adam diyebiliriz, diğerleri de bölüm ismi gibi kokuşmuş. durum bundan ibaret. uzatmıyorum artık, izlerken de yazarken de sıkıldım artık. ilgimi çeken dizi olursa bakarız.

--- spoiler ---