14 Mart 2022

servant s01e10:

 Balloon

--- spoiler ---

.ilk sezon olarak güzel bitirdiler ama bu tiplerin hepsi nedir? melek mi? tarikat mı? aniden nasıl yok oldular? bebek nereye gitti? ölüyü canlandırıyor gibi gizem yaptılar ama ne olduğu belli değil. hala dedikleri tip tarikat lideri şeklinde takılıyormuş, sunucu olarak bir vakayı anlatırken patlamalar falan yaşanmış, onun kaydını izlettiler.

.kadının kafa hep gidiyor gibiydi, polisin dalıp çocuğu sorması falan baya iyidi. minik zenci kızmış, onun bebeğini tutarken biraz hatırladı, kendine gelecek zaten dediler ama bölüm sonunda oyuncak bebek geri geldi, oyuncak olduğunu da fark etti. kendine geldi. bakıcı gitti. işler karıştı.

.adam da bir şey hissetmiyorum diye elini yakıyordu o ara, o da gayet iyi oldu, tebrik ettim kendilerini, buradan devam ettirmezler ama çocuğu kabullendikten sonra oğullarının geri döndüğünü düşünmeye başlamıştı, psikopat abimiz böyle anlatmıştı ama yine de aldılar gittiler. böyle olmaması gerekiyor dediler, kadın tekrar zarar verir dediler, hak etmiyor dediler, aslında haklılar ama dizinin olayı fantastik hikaye mi olacak? onu anlamadım.

.vaftiz meselesi yapılmış, bebeğin öldüğünü kimse bilmiyor mu? polis biliyordu hani? onu bir türlü açıklamadılar ve plesenta olayı neydi? neden herkese yedirdi? onu da hiç anlamadım. ciğer diye verdi millete bayıldılar.

--- spoiler ---