14 Mart 2022

raised by wolves s02e07:

 Feeding

--- spoiler ---

.bu sezon ilk sezondan çok daha iyi, dizi beklediğimden çok daha iyi duruma geldi, umarım sezon finaline saçmalamazlar. sue denen rahmetli kadın ağaç olarak kendisinin yakılmasını istedi, marcus tam yakıyordu ki yılan geldi ağacı yuttu ve silahlandı, manyak oldu. aşırı fantastik bir şeye döndü, sebebini de bilemiyoruz ama iyidi.

.marcus sol'e olan inancını kaybetti, umrunda değiliz dedi ki aslında öyle. bu da iyi bir gelişmeydi. anne ile birlikte hareket edecekler artık ama annenin kodunun değişmesi için peçeyi takması gerekiyormuş. antik robot arkadaşımız böyle söyledi. duyguları bastırmak için böyle bir yöntemleri varmış. yılanı öldürmek için böyle yapacak, kendi yavrusu olduğu için öldüremiyormuş. ağzını açıp bağırdığında sanki onunki daha güçlü gibi göstermişlerdi.

.campion salağı yine kendi başına hareket etti, yılan bunun peşinde diye diğerlerine yaklaşmıyor ama yılanın bulamaması da saçma oldu. yanında robot kızcağız vardı, darbe aldıktan sonra öldü. ölmeden önce unutulmamak adına yazılar yazdı, süper sahneydi. tekrar geri getirebilecekler mi? yüzünden sonra delirmişti, insan öldürdüğü için hapsedeceklerdi. yararlı olduğunu göstermek isterken kaçtı, campion da peşinden gittiydi.

.diğer arkadaşlar da bebeği arıyordu. asitli deniz yaratıkları nasıl bebeği besleyebiliyor? orasını anlayamıyoruz ama durduk yere niye öldürdüler, sadece bebeği alsalar da olurdu. salak kız önce bebeğini getirdi buraya, sonra çaldılar diye kafayı yedi. sonra buldular, bu sefer de kalsın istemiyorum dedi. diğer eleman neyse ki böyle bir şeye izin vermedi. baba izin vermişti, o da garip yani.

.ağacın meyvesini yiyen insanlara ne olacak? marcus inanmıyorsa niye meyveyi insanlara götürdü? kendisi de yemişti aslında ama oralar biraz kapalı kaldı, bakalım nereye gidecek bu sezon.

--- spoiler ---