26 Şubat 2022

a discovery of witches s01e02:

 Episode #1.2

--- spoiler ---

.ergen dizisi kıvamındaymış. vampir günlüklerini izleyemediydim ki bu konuda tahammülüm de yüksektir, bu da ingilizlerin yaptığı benzer bir şey olmuş sanırım. vampir ile büyücü aşkına döndürdüler olayı, geçen bölüme adama titreme geldiydi, bir geyiği avladıktan sonra rahatladı, ne alakaysa artık ama yine de çok heyecanlı şekilde büyücü karının yanında hallendi, bileğinden falan öptü!

.değişik değişik işler, ne oluyor lan?

.keşke daha iyi dizi olsa dedim ama yapacak bir şey yok malzeme bu. pek bir şey çıkacağını sanmıyorum. sekiz puanı da ergenler vermiş herhalde. büyücülükle ilgili bir durum da olmayacak, bu karı kendi türünü bırakıp vampirlere bilgi sağladı, neymiş onlara karşı değilmiş. türleri destekliyormuş. adamlar böyle bir şeyde bile çoğulculuğu övüyor iyi güzel de seni yiyecek arkadaş!

.zaten adam yiyecek mi? sevecek mi? onu da anlamıyoruz, kanının tadına mı bakacak? büyücü karı da bunu istiyor herhalde, saçma sapan bir hale dönecek olaylar. dizide başka bir şey de olmadı.

.geçen bölüm kitap gösterdiler, bu bölüm peşinde yaratıklar aynı hikaye oldu. en iyi arkadaşı da bunu satmış, bu kadar yani, başka da bir şey olmadı.

.ha bir de aşırı saçma ergen bir vampir karının elemanın tekini sevişirken tüketmesi olduydu. adamlar karıştırıyor, yemekle şaka olmaz oğlum! ben bu geyik sahnesini nerden hatırlıyorum bilmiyorum ama bir yerden hatırlıyorum bu arada...

--- spoiler ---