13 Ocak 2022

hanna s03e05:

 Eyeliner

--- spoiler ---

.max yaşıyor diyerek bölümü bitirdiler, göz kalemi ile yazdığı için bölüm ismi de bu olmuş. normalde marissa gelmeyecekti, babası ile sıkıntısı büyük ama babanın vaz geçmemesi de çok garip, nasıl bir tipse artık kadın gelsin diye kafayı yedi.

.kaç kere yakaladı, hepsinden kaçtı. tabii canlı istedikleri için bu böyle oluyor ama yine de bu kadar ısrarın kuruma zarar verdiğini görüp birisi müdahale etmeyecek mi?

.hanna kaçmaya çalışırken beceremedi dediydik, neyse ki önemli bir bilgiye ulaşmış. usb şifreliymiş, bunu tahmin edememeleri saçma oldu. elemanı öldürdü zannediyorlardı, hayattaymış, şimdi bilinci yerinde mi değil mi? nasıl şifreyi alacaklar? alsalar ne olacak gibi sorular var. utrax kapanırsa hanna işsiz kalır dizi biter, onu da hesaba katıyorlardır herhalde.

.john hakkın rahmetine kavuştu. baya bir kaçtı, yakalandı, hatta sandy yakaladı falan ama yine de ölmediydi. marissa'yı ikna edemediği için öldü. sandy de biraz olsun vicdan muhasebesi yapmış, bu kızlar teker tekrar dönecek gibi ama proje bu kadarını öngörmüş olması lazım.

.lezbiyen arkadaş, hocası mıdır nedir? bir tane kadını öldürmek yerine kaçmasını sağladı, bu da önemli bir gelişme aslında, diğer hepsi öldürüldü, bir tek bu kadın öldürülmedi, önemli bir keşif aşamasında arkadaşı temizlemişler, böyle işleyen bir sistem olup olmadığı de meçhul, adamlar dizisini yapmış ama kim bilir? patır patır ölüyorlar.

.fransız oğlan ve küçük kızı meselesi inanılmaz kötü gidiyor, sırf o yüzden bile puan düşürebilirim ama kıyamıyorum. tip zaten uyuzun teki, kızı ile atışıyor, kız açıklığa çıkıyor ve pat diye tespit ediliyor, zaten avazı çıktığı kadar da bağırıyor. hanna'yı bununla tehdit ediyorlar ama tabii yine planları var neyse ki...

--- spoiler ---