13 Eylül 2021

the walking dead s11e05:

 Out of the Ashes

--- spoiler ---

.sonunda güncel bölümlere geldim de bu walking dead evreni çok değişti. her taraf hala fazlasıyla zombi ve yeni tipleri getirmeyi abarttılar, bir çoğu geldiği gibi öldü takip bile edilemiyor.

.aç kaldık modu baydı zaten şimdi diğer tarafta bir şeyler kaldı mı diye bakınırken fısıldayanlarla karşılaştılar. aaron zaten rüya ile başladı. kafayı kırmış durumda, işkence moduna geçtiler, adamın elini zombiye ısırtıp elini kestiler, bu kadar basit, kimse mikrop kapıp ölmüyor bu evrende...

.neyse sağız kızcağızın yaşadığını öğrendiler, bir de onun dramı ile uğraşacağız bakalım sonra ama yaşasa ne olur? daryl diğer tarafta kaldı, hikayeler bölündü, abartıp duruyorlar böyle işte. fazla karıştırınca da bir anlamı olmuyor.

.negan ve maggie birlikte hareket etti, güvenli eve ulaştılar. beklerken negan gidecekti, yine itiş kakış oldu, garip garip durumlar. sonra peder ve maskeli tip geldi, diğerleri yaşamıyor zaten. bir tek daryl var, onun da hali sıkıntılı. bunlar geride kalmış olsa ne olur? ellerinde bir şey de yok. bu iş zaten saçmaydı, iyice saçma oldu.

.yeni yerleşim bölgemizin tanıtım filmi dahil her şeyi komik. eugene telsizi izinsiz kullanınca daha ilk gün başları ağrıdı, mekanın tanıtım yüzü, sahibi de olabilir artık bilemiyorum, geldi mevzuyu düzeltecek gibi ama 50 bin kişilik bir topluluk nasıl oluşturmuşlar? ölenler anında zombi olurken bu kadar zaman nasıl böyle kalmışlar? biraz saçma değil mi?

.bir de yumiko'nun kardeşinin olayı falan da çok saçmaydı. adam cerrahmış ama pastacı olmuş. yalan mı söylemiş? böyle bir şeye niye müsaade etmişler ama 11 senedir böyle takılıyorlarmış, şaka mı lan bu?

--- spoiler ---