6 Aralık 2020

westworld s03e06:

 Decoherence

--- spoiler ---

.çok fazla ara verince ne olduğunu da unutuyoruz işte. dolores'in kafasındaki şifre neyin şifresiydi? onu da hatırlamıyorum. maeve öldürüldüydü, onu geri getiriyorlarmış. incisi sağlammış da niye böyle öldürüyorsun o zaman?

.hale desen niye devamlı gitgeller yaşadı. dolores idi kendisi ama ailesine çok bağlanmış da şudur budur dediler. tam ailesini kurtaracakken hepsini öldürdüler. hepsini öldüren adam serac denen tip. diğer tarafta kendisi de önce maeve'i öldürebilecekken gitti sevdiği adamı öldürdü. o da hiç olmadı. yavaş yavaş incilerini sıkacağı yere şak diye hepsini sıkabilirdi.

.dolores yakalanmış mıydı? incisi niye burada? kopya falan demişler de diğer bilgiler olmaması lazım, en azından şifre olmaması lazım. o kısımları falan hiç anlamadım.

.william abimizle niye vakit kaybediyoruz. çocukluğuna indik. bir sürü sıkıntısı varmış. psikopatmış babası bundan utanmış da ondan dolayı çok içmiş. istemediği anısı buymuş. diğer kendilerini öldürünce bir aydınlanma yaşadı ama bernard geldi, o burada ne arıyor? onu da anlamadım.

.biraz daha hareketli bir bölümdü ama olaylar o kadar da iyileşmedi. serac baştan beri hale'i biliyorsa niye yalnız bıraktı. diğerlerini öldürdü ama adam devamlı hologramla geziniyor, ondan bir şey olmuyor. böyle de bir olayı var.

.açıkçası kim ne yapıyor? dertleri ne tamamen kaçırdım. izlerken o yüzden de sıkıyor. bir de genel hikaye haricinde devamlı karakterlerin sıkıntılarına geçmeye başladılar. 

.maeve tekrar niye içeri girdi. beklerken eğlensinler mi diye? dolores ile takılacaksa niye alman askerleri ile dövüştü? bunları falan hiç anlamadım.

--- spoiler ---