26 Aralık 2020

lucifer s05e06:

 BlueBallz

--- spoiler ---

.sonunda bu iki mal mercimeği fırına verdiler. bu kadar süre uzatıp şimdi bu noktaya gelince, ee noldu şimdi diyoruz. neye vardık? ne olacak? böyle mi devam edecekler?

.bölümün eski sevgili meselesi komikti. neymiş dj imiş de kulaklığı vermiş de adam ölmüş de bunu araştırırlarken dedektifin eskisi olduğu ortaya çıkıyor. adına vakıf falan yapmışmış.

.lucifer de çocuk gibi gizemli olmalısın muhabbetine inanıp telefonunu pencereden attı. onu da michael gelip aldı. eski kötü polis, yeni iyi aile babası da lucifer'in tipini gördü. bebek de onu görünce susuyomuş. muhabbetlere gel. komik olabilir ama gerçek hikaye olarak bize bunları anlatıyorlar.

.buradan bir yere gitmez ama böyle uygun görmüşler işte. micheal denen tip daha iyi şeyler yapması gerekiyordu. zaten lucifer bir perde bile kapatmadan şeytani yüzünü gösteriyor, o da olacak iş değil.

.maze de insanlarla kaynaşmaya çalışıyor. psikiyatrist hanımımız öyle buyurdu. kendisi pis içiciymiş. eğlendiler falan derken milletin kulaklarını kontrol etmeleri komikti bak.

--- spoiler ---