19 Aralık 2019

the walking dead s10e07:

Open Your Eyes

--- spoiler ---

.siddiq denen eleman mevta oldu. kaç bölümdür sıkıntılı şekilde gösteriyorlardı. adam durduk yere öldü gitti. daha iyi bir ölüm tasarlayabilirlerdi. onun yerine böyle şaşırtmacalı bir şeyler yapalım demişler. zaten nerden geldiğini anlamadım ikinci doktor kardeş, fısıldayanlar ile takılıyormuş. hatta geçen sezon sonu katliama katılmış, siddiq kardeşimizi sıkıca tutup gözlerini aç demiş. ağzı ile de bir ses çıkartıyormuş, istemsiz şekilde bu sesi çıkartınca hatırladı. 

.tabii hatırladığını fark etmeyip büyük bir olay yapabilirdi. adam kafadan hasta olduğundan soğukkanlılığını kaybetti ve baltasına hamle yaptı, o ara eleman iki saniyede ümüğünü sıktı. yine de insan üzülüyor. carl salağı bu salağı kurtarmak için ölmüştü. o salağa daha az üzüldüm ama bu salak daha iyi bir insan gibiydi güya. önce iyi karakter yapıp, sonra bu işlere karıştırıyorlar.

.bir de hastalık meselesi vardı. onun sebebi de suya dikkat etmemesiymiş. bu da tam gerçek miydi? yoksa diğer doktor eleman mı bu işi yaptı? onu anlamadık. alfanın sürüsünden bir tip kızının canlı olduğunu görünce konşacaktı. o konuşmasın diye baldıran otu vermiş. siddiq üzerine attıydı ama bence böyle olmadı.

.eleman delirdi, hastalarla ilgilendi, şudur budur derken gitti öldü. çocuğunun anası ile yakınlaşmalar, suya atlamalar falan filan derken bir yere varmadı işte.

.carol salağı da alfanın kızını kullandı. gamma olan tiple sakallı gay konuşuyordu. elemanı en son tehdit etti, tam o ara carol geldi, kızı da gösterince olaylar karıştı. kız da beni kullanıyorsun, diğerleri gibi diyerekten uzaklaştı. alfa o kızın yüzü suyu hürmetine buralara yaklaşmıyordu, şimdi ortalığı katıp karıştıracak gibi. zaten savaş çıkmasa olmuyor. bir taraftan esas hikayeleri bu zaten.

.bu sezon hiç beğenmiyorum, zaten çoğu bölümünü beğenmeyip zorla izleyip bunca sene yazınca insan iyice üzülüyor. dizi izlerken içim sıkılıyor artık, içimi ferahlatan dizi kalmadı lan, seneler böyle geçince dizi zehirlenmesi yaşadım galiba.

--- spoiler ---