5 Aralık 2019

supernatural s15e06:

Golden Time

--- spoiler ---

.tanrı meseleleri sonrasında yine eski muhabbetlere döndüler. altı bölüm falan sürdü ama yine mecburen yaptıkları şeyi yapmak zorunda kaldılar. dean yine kendini saldı, komikliker ve bitkinlikler peşindeydi. günün sonunda tanrıyı yeneriz ulan biz, kuralları yıkanız falan diyerek bitirdiler. olmadı tabii.

.her bölüm tanrıyı hikayeye dahil edebilirlerdi. belki bir yerden sonra bayar ama yirmi küsür bölüm tanrı ile savaşmaları da mümkün. en azından son sezona bunu çok görmeselermiş. sıkacak mı yani? ne olabilir ki?

.onun yerine gereksiz bir hikayeye devam ettiler. sağır bir kızcağız vardı. sam ile yakınlaştıydı sanki. weeds diye diziden hatırlıyorduk ya kendini, işte o kızcağız cehennem falan açılınca çıkmış. bunu cehennem köpekleri kovaladıydı. cehenneme gittiği için cennete de gidemezmiş. bunlara gelmeye çalışmış. araya bir tanıdık melek sokarsınız diyor.

.dean acımadan gerçeği söyledi, sam de kıyamadı onu şak diye bedenine geri döndürdü. bunun için beden gerekir diyorlardı. bu kızın bedeni nerde arkadaş demedik mi? analarının bedeni yok diye büyüyü yapamamışlardı. bununkini kaldıysa, yakmadılar mı? niye sallıyorsunuz ki bu kadar.

.bir de rowena'nın mekana dadanmış cadı sürüsü ile savaştılar. sam kendi başına gitti, sonra dean'den yardım istendi. cadılar da tanıdık tiplerdi. biri dark matter dizinden küçük kız, diğeri de kesin bir sürü dizide oynamış. dertleri nedir böyle? rowena sadece sam'in geçebileceği bir büyü yapmış. malzemeleri çok değerliymiş, falanmış filanmış.

.cadılar madılar yetmediyse, cinlere geçelim demişler. cass de geri gelsin ama kendi başına takılsın demişler. öylesine bir yerde şak diye bir olaya denk gelir. marketteki adamlar garip bir olayı duyar, oradan fbi kılığında polis mekanına gider, başka bir kayıp çocuğun annesi ile tanışır. kendisi de continuum dizisinde gördüğümüz şahsiyetti.

.sonra kadınla birlikte madene giderler, orada şak diye veledi bulurlar. cin de hemen gelmiş oraya. şerifmiş. iki kurşun yedikten sonra elemanı öldürür, çocuğun bacağını zar zor iyileştirir ve burada olay biter. dean ile arada bir telefon konuşması yaparlar, amiri olarak onla konuşur. komik yani. gücü de bitmedi, bunca zaman aynı geyik devam etti işte.

--- spoiler ---