5 Ekim 2019

jessica jones s03e08:

A.K.A Camera Friendly

--- spoiler ---

.yine iki bölüm izledikten sonra yazabiliyorum. anası olacak karakteri öldürdüler. bir taraftan sevindim. uyuz karıyı çıkardılar ama bir taraftan da gereksiz oldu. koca bölüm bir tane cinayet işlenecek diye araştırdılar, adam işini bitirdi. bunlar hala varsayımlarda bulunuyorlar. bu kadar mı salaksınız arkadaş.

.iki tane videoda, yüzü görünmeyen bir tane kadını bulmak için ortalığı ayağa kaldırdılar. çok anlamsız oldu. sonunda da bilemedik, blöfmüş falan derken, trish anasını ölü buldu. koştu katili yakaladı. tam öldürüyordu ki jessica mekana geldi. zaten öncesinde o da fark ettiydi.

.bir tane video uygulaması varmış. iki kez izleyince siliyormuş. gerçekten böyle bir şey var mı? varsa da mühim değil ama bunun üzerine elli saat muhabbet oldu. ikinci videoyu kaydetti ama ne işe yaradı?

.diğer tarafta dedektif tiple devamlı bir sohbetleri olmaya başladı. kendisi yine gaymiş. netflix olduğundan şaşırmıyoruz ama bu polis kuvvetlerinde beklenmedik gay çıkarma olayları var. bunla daha önce karşılaşmıştık. sanırım grimm'di.

.diğer tarafta maskeli kadın kim muhabbeti dönüyor. avukat hanım olayın üzerine gidiyor. malcolm'un sevgilisi videoyu buluyor. o da süper zeki dedektif, odasında kayıt edildiğini bilmiyormuş. kadın görüntüleri kesip patrona gösteriyor, malcolm konu hakkında tercih yapmaya zorlanıyor. mevzular kısmen böyleydi.

.arada işte elli saat ipucu takip etmeler. katil gözetim altında diyorlar. dairesinde tv izlemek için adam tutmuş. jessica sevdiği eşyaları falan parçalıyor, adamı üzüyor. güya akıllılık ediyor ama eleman hep bir adım önde. normal insan olarak esas kötü hiç iyi olmadı. mantıklı olmuyor bir türlü.

.sonunda da anasını öldürüp, işi bitiriyor. elini kolunu sallayarak evine geri dönüyor. trish de olayı fark edince mekana dalıyor. elemanı güzelce dövüyor. tam boğazını kesecekken jessica yetişiyor ve bölüm bitiyor.

--- spoiler ---