26 Ağustos 2019

happy! s02e05:

19 Hours and 13 Minutes

--- spoiler ---

.komik değildi. dramı bol bastılar. baştan sonra sax'in kafa güzeldi. bu uzaylı arkadaşlar kafa güzelleştirici bir şeyler yapıyorlar. kendisi sisteminden attıysa, diğerlerini de uzaylı gıdası ile besliyor gibi. amanda denen anne tipi de hala kendine gelemedi. 

.kafa güzel görüntüler, bir yere kadar komik olabilecekti ama bir türlü bitirmediler. sonunda kızı görüntüsünde uzaylı görüp kendini vurdu, ona sarılıp ağlıyordu. bölüm ismi de bu, sonu başına koymuşlar, şu kadar saat önce diye. uzaylıya sarılıp ağlaması da iyi tabii ama kanı falan mı çekti? tam olarak ne oldu?

.uzaylı olayına çok girmeyecekler gibi, en azından açıklamazlar gibi geliyor bana. şimdi polis karı kasetlerin olduğu mekanı da buldu. bankimun ve tavuk biraz güldürdü. oradan espri yapmışlardı.

.ilk sezonda kumar masasında vurduğu tipleri gördü de hepsi halüsinasyonmuş galiba. otobüste kendi kendine konuşurken attılar gibi oldu. sonny'nin mekana bir şekilde gitti ama zaten önemi yok.

.amanda da gitti, polis karı da oradaydı. hepsi birlikte bir şeyler başaracak mı? sezon sonu olsa belki derdik ama hepsi birbirinden sıkıntılı. sonny'yi yakalamaları kasetlerle mümkünse, adam eli kanlı niye şifreyi girdi. nasıl bu kadar rahat olabiliyor?

.zaten diğer yaşlı elemanı şak diye öldürdü. kameralar falan da kayıtta sayılır ama kimseyi sallamadığı için rahat şekilde hareket ediyor. polis karı bunları gördü, bir şey de yapmadı.

.blue desen kafaları yemiş. pink dediği elemana kendini öldürmesin istedi ama muhtemelen o elemanı öldürmek zorunda kalacak, yazık olacak. içindeki şeytan konuşma yaparken gaz çıkararak kendine geldi. bu da mı komik şimdi?

.küçük kızın meselesi çok ağırlaştı. doğum gününde kimse hatırlamadı. babası ve anası zaten bağımlı gibi oldu. okulda arkadaşları güya düzgün pasta almıştı ama psikopat eleman pastayı kaçırıldığı zamanki pasta ile değiştirmişler, hepsi dalga geçmeye başlayınca orada da sıkıntı oldu. evde anne zaten yok hükmünde, şu kızın dramı diziyi boğuyor resmen.

.happy'li kısımları nereye sokarız diye bulamıyorlar artık. zaten ayrı takıldı. önce doğum gününe geldi. kız zaten bunu görmüyor, bir faydası da olmayınca happy barda bir tek atmaya gitti, orada başka hayali arkadaşlar vardı. iki saat animasyon yapmışlar ama bana komik gelmedi. çok abartmışlar, adamların ayarı kaçtı iyice.

--- spoiler ---