20 Ağustos 2019

happy! s02e02:

Tallahassee

--- spoiler ---

.sezon başlangıcına göre sönük bir bölüm yaptılar. pek eğlendirici de değildi. kızı ile takılmasında bir komiklikler yaratalım demişler ama şaban'ın at yarışı oynaması hikayesini kısa kesmişler. kız kazanacak atları biliyor ama para yatırınca bilemiyor. baba biraz kafayı sıyırıyor. derken az biraz küsüşüyorlar ve bitiyor.

.böbrek olaylarını çok anlamadım. insan organlarını buzdolabına mı koymuş? ne diye koymuş, satarım diyeyse çok saçma. kurban bayramı gibi ama bunlar insan organları hocam. böyle bir komiklik yapalım demişler. giriş kısmında da arızalı bir rüya vardı.

.şu işkenceci eleman ne diye işkence yapıyor? onu da anlamış değiliz. adamın derisini yüzmüş, tavşanı renklendiriyor. adamı mı renklendirecek? tavşan derisi mi ekleyecek? ne diye eziyet ediyor. güldürmedi ama güldürebilirdi. belki ilk bölümden sonra altyazılar gecikti ondan olabilir.

.blue desen kahrolası federallere konuşma kararı almış. bölüm sonu onu tuvalette öldürüyorlardı. içindeki canavar ortaya çıkacak herhalde. derdi nedir bilemiyoruz ama onu da çabucak diziden çıkarmazlar.

.zenci anne karakteri geçen sezon sonu yaşananları üzerinden atamamış durumda. polis karı ile konuşmaya çalıştı ama cesaret edemedi. sonra paskalya şeysine girdi. o niye onu da anlamıyoruz.

.zaten esas çılgın kötü bu bayramı baştan yarattığı için kendi ile gurur duyuyor. bir tek kendisinin bunu bilmesine üzülüyor. hafif yumuşak huylu sıkıntılı bir tip, komik bir tip.

.happy de çok geri planda kaldı. zaten kız büyüdüğü için onu görmüyor. huyu da değişmiş. kendisi onu tanıyor zannediyor ama beceremedi. kulağına üfleme olayı belki komik olabilir ama eh işte o da, pek uyduramamışlar. happy gereksiz kalmış. bunlar takım olarak daha komiklerdi.

--- spoiler ---