27 Mayıs 2019

Agents of S.H.I.E.L.D. s06e03:

Fear and Loathing on the Planet of Kitson

--- spoiler ---

.bu uzaylılar evreni biraz abartı ama izlemesi keyifli. adamlar dizinin boyutunu fazla geliştirdi. iki ekip, iki farklı hikayeden gidiyor. esas hikaye dünyadakilerin ama şimdi zamanın akışını değiştirenler karşı enoch gillerden avcı bir arkadaş çıktı geldi. fitz jemma ile karşılaştı ama araya avcı girdi. çok ayıp etti.

.kumarhane görüntüleri falan eğlenceliydi. üzerine kafaları güzel şekilde kızları da aldılar. hepsi izlemesi keyifliydi. adamlar evrenin bir ucunda bir hikaye döndürüyor, izletiyor. bir sürü acayip uzaylı ama hepsi insan gibi, buna pek açıklamaları yok. o kısımları pek iyi yapamamışlar.

.pat diye bu gezegene gelmişlerdi. inceleme için hemen işlemler başladı. gideceğiz falan dediler ama dinletemediler. isabet de olmuş. fitz'in adını anınca avcı koştu geldi. neyse ki onu paketleyip fitz'in buralarda olduğunu öğrendiler. zamanı değiştirdikleri için hepsi suçlu gibi. bundan ötesini neye çevirecekler göreceğiz.

.fitz'in son gemisine ulaştılar. orada elemanlar fitz'i kazıklayıp bir çip verip yollamışlardı. onlara gelip, bir iki parmak kırıp bilgiyi aldıktan sonra atıştırmalık bir şeyler aldılar. meğer terra'lıları çarpıyormuş. 

.daisy ve jemma kafalar güzel şekilde kumarhaneye girdiler. ondan sonra hikaye biraz karıştı, komikleşti. derken enoch'un özel sesini duydular biraz toparladılar ama sonra avcı enoch'u devre dışı bıraktı. insanların duyabildiği sesten alarm de verdi. 

.fitz ile iyi arkadaş oldular. bunların hikayesi ayrı bir olay zaten de enoch'un devre dışı bırakıldıktan sonra varoluşsal krizlere girmesi komikti. fitz onu çekti aldı, derken uzaylı kanı ile kapı patlattılar, pat diye buluştulardı ama avcı aldı kaçtı. 

.şimdi bu arkadaş geleceğe gitmez ise zamanı değiştiremez. giderse görüşemezler. mevzu tam olarak nedir? avcı ne yapmaya çalışmaktadır? bunları açıklasınlar. zaten saçma bir durum var, henüz buna gelmediler.

.dünyada da coulson'u gösterelim diye bir gösteri yaptılar. önceki bölümden silahı gökyüzüne ateşledi, sanki parsellemiş gibi bir görüntü çıktı. dünyanın bir şeyini toparlayıp giden tipler gibi. dünyaları yok ediyorlar da insan evladı bu kadar duygusuz olabilir mi? biraz abartmadık mı?

--- spoiler ---