8 Mart 2019

wayne s01e03:

Chapter Three: The Goddamned Beacon of Truth

--- spoiler ---

.evet biraz olsun güldürmeyi becerdiler. en azından eğlendirdiler diyelim. adamın köpeğini zehirleyen komşu muhabbetinde bile üzmedilerse bu iş olacak gibi. ayrıca köpeğine üzülen insan ile wayne üzülen insan arasında bocalamaları da fena değildi.

.bizim salaklar da fahişelerin takıldığı mekanda oda tuttular, sabahında gelen ergenlerle eğlendiler. salak kız bikinisini falan giydi, havuza girecekti ama girilecek gibi değildi. mevzu bundan ibaret idi ama saçma sapan şeyler oldu.

.cesaret ve doğruluk oynadılar. wayne'in abisi onu çok dövüyormuş. onu öğrendik. kız da süper yalancıymış. söylediğinde yalan zaten belliydi de inanmak istediler herhalde. wayne pek yalan söyleyemiyor ama plaklar hakkında yalan söylemiş. adını da john olarak söyledi, soyadı wayne kaldı. komik miydi şimdi bu?

.polisler araştırmalardaydı. köpek olayını şaşkınlık verici derecede iyi çözdüler ama wayne konusunda pek bir şey yapmıyor gibiler. okul müdürü zenci oğlan ile maceraya atılacak. annesi nasıl izin verdi onu da anlamadım.

.hedef arabaya turist karavanı arkadan dokundurdu diye karavanı hurdaya çıkardılar. bir anlamda komikti, diğer taraftan arabaya bulaşmaları, bu elemanlara bulaşmaları anlamına gelecek. o da vahşi olacak.

--- spoiler ---