10 Şubat 2019

supernatural s14e13:

Lebanon

--- spoiler ---

.pis amerikalılar çok ağlamış herhalde. bölüm puanı 9.8 yazıyor ki ne lan bu? bir bok olmadı. dolgu bölümüydü. zamanda yolculuk bölümlerine yenisi eklendi. konumuz kalmadı bari baba karakterini geri getirelim dediler. en başta zaten çok hızlı çıkarmışlardı. öldürürken iyi, sonra arada geri getirirken kötü olur. öldürmeyin o zaman arkadaş. bobby bin kere geri geldi, şimdi alternatif bobby de tatilde, canları isteyince böyle bölümler yapıp kaktırıyorlar.

.iki saat aile kucaklaşması ve ağlaşmasına o kadar puan veremedim. kusuruma bakmasınlar artık. hele hele beyninde michael varken bunların ailesi ile takılması da saçmaydı. hiç beynini zorlamaması da saçmaydı. sanki bir şey yokmuş gibi komikler yapması da hiç olmadı. normalde dean komikliği için bölümler tasarlıyorlar bu bölüm o bölümlerden olmadı.

.zaten en başında ne alakaysa, müzik aleti satan bir zencinin dükkanına gittiler. avcının tekini öldürüp elindekileri mi ne almış. öyle bir durum, elemanı salakça öldürüp, hep çok konuşuyor dedirttiler. sonra eşyaları içinde istekleri kabul eden bir inci varmış ama sadece kalbinden geçenleri yaparmış.

.ulan zaten böyle özellikli eşya arasan istediğini yapacak bir sürü büyülü alet bulursun, istediğinde cadı dizisi, istediğinde vampir dizisi, keyifleri ne isterse işte. şimdi bu inci tanesi ile babasını çağırtmak istemişler ama olmuş mu?

.hani eski baba, şimdiki yeni negan olunca yine fena değil. abimiz biraz da farklı oynamış, onu da artı puan verdim ama muhabbetler saçmaydı. hem her şeyi unutacak deyip rüyaya bağlamaları da olmadı. anne karakteri zaten tam mala bağladı, o da olmadı.

.castiel değişen zamanda bunların ağzını burnunu kırdı, en çok o sahneyi beğendim. sonra normale dönünce size ne oldu muhabbetini uzatmalarını beklerdim ama bir şey olmadı. olaylar orada kesildi. babalarının arabaları ve rüya muhabbeti ile bitti gitti.

.sonuçta ne oldu? elde var sıfır. dean hakkaten olaydan vazgeçmiş, eve dönmüşler. dönüş yolunda önce saçma sapan bir arabalarını çaldırmaları (kapıları kitlemiyorlar lan zaten), kötücül palyaço ruhunu öldürmeleri ve en son babaları ile hasret gidermeleri gibi saçma sapan bir şey oldu. dünyayı bir çok kez kurtardık diyorlar ama en son michael dean yüzünden başlarına bela oldu. hep aynı terane demiyorlar. kurtardıkları kadar yok ettiler, allah koruyor resmen.

--- spoiler ---