25 Şubat 2019

nanatsu no taizai s02e02:

Futari no Ken'ka Matsuri

--- spoiler ---

.ban ile komutnın bir hesabı vardı. onu görelim dediler ama geyik yapacağız diye esas mevzular kaçtı gitti. bu ban denen elemanın kıyafetine zaten ayrı bir kılım, her neyse komiktir diye yapmışlar herhalde. o eleman birini arıyordu, kurtarmak için de kumandanını öldürmesi gerekiyordu.

.meğer geçen bölüm kumandanın öldürdüğü yaratık bu yaratıkmış. onu öldürdüm diye merak etme diyor. o yalancıdır diyor ama ne bileyim garip bir şeyler oluyor. 

.o kadar şeytani güçleriyle falan elemanı dövemedi. etraftakilerin gücünü de aldı ama yine de kumandanı daha kuvvetli bekliyorduk. nerdeyse eşit kuvvet çıktılar. bunu da hiç kabul edemedik.

.takımın diğer üyeleri önce ölümüne dövüşü engellemeliyiz dedi, sonra beşinci kurala göre ölümüne değilse karışmıyorlarmış. büyücü olan karı bunları küpün içine aldı, orada dövüştüler. elizabeth de dışarda feryat etti. bir yere kadar komik aslında.

.diana için yastıklı ve havalı eleman (havayı kontrol demek istedim bak komikmiş) birbirine girdi. çok fazla ileri gitmeden olay yarım kaldı. onların da karı olayı komik sanki. karıda kumandana yanık. meliodas da veledin teki, üç bin yaşındaymış. bu hikayeleri çoğaltsalar iyidi.

.bu sezon daha bir şakalı, daha bir boş. yarım boş bir sezon arada da arkada garip olaylar oluyor. uçan mumyalı bir kol köyün üzerinde görünüyor. çocuk adamın tekine bunu anlatıyor, sonra adam babasıyla birlikte onu öldürüyor. kim ki bu elaman? yeni kötümüz bu herhalde ama kim bilir ne zaman olaya girecekler.

--- spoiler ---