11 Ocak 2019

bloodline s03e09:

Part 32

--- spoiler ---

.ne yapmaya çalıştıklarını henüz anlamadım ama kötü bir şey yaptıkları bariz. geçen bölüm ile bu bölüm arasında, daha doğrusu geçen bölümün son kısmı ile önceki kısımları arasında dağlar kadar fark var. senaristlerin kafasına bir şey mi düşmüş? neden böyle uygun görmüşler?

.sanki her şey yalan, her şey hikaye gibi davranmaya başladılar. john salağı komada gibi, ölmeden önce anılarını görüyor gibi. danny'yi öldürmüş mü? öldürdüğü için kafayı mı yemiş? delirmiş mi? hepsinden biraz koydular.

.ilk intihar etmiş de hastaneye düşmüş gibi gösterdiler. sonra annesi geldi aldı, kaza yaptılar, tekrar hastaneye düştü. böyle bir kaç sefer hastaneye düştükten sonra daha geçmişe gitmeye başladı. danny geldi, iğneli laflar etti.

.en son dalmaya tek başına gittin diye annesi sahilde bunu uyandırdı. başına bir şey gelmemiş gibi ama pat diye yine danny'yi gördü. daha bitmedi dedi. ne olduğunu anlayamıyoruz.

.anlatmak istemiyorlar ama şaka gibi bir yerden sonra o kadar ciddi mesele hepsi yalan olması çok salakça bir şey. fantastik dizi misin lan sen?

.en iyi arkadaş ve karısı falan da hepsi uydurmasyon gibi anlattılar. hepsi ortadan kaybolmuş. bu eleman sen abartıyorsun, şerifle bir işimiz vardı dediğinde john stresten patlayacak gibiydi. ne yapacağını bilemedi anlaşılan, orada inme indi. hastaneye kaldırdılar ve olaylar böyle kaldı.

.eğer öyleyse yine bir mantığı olacak, baştan beri olaylar yoksa iyice kötü olacak. dizi bir bölüm sonra bitecek. geldiği yere bak. daha kötüsünü yapamazlardı yani.

.eric, ölmüş mesela. suçunu itiraf etme olayı değil de roy'un bunu anasının cenazesi için çıktığında öldürdüğü olaydan devam ettirmişler. bir kırılma noktası bile bulamamışlar, kafalarına göre takılmışlar.

--- spoiler ---