1 Ocak 2019

bloodline s03e07:

Part 30

--- spoiler ---

.bu sezon bitiyormuş. son iyi bölümü bu herhalde. üç bölümü kalmış, toparlamaları üç bölümde çok feci olacak. efsane sıçacaklar sanırım. puanlara bakınca öyle görünüyor. şu vakte kadar dramları, gerilimleri üst düzeydi. dizi burada iptal edildi deseler iyimiş demek. gerisini keşke yapmasalarmış.

.anneleri manyağın tekiymiş. jüriyi elinde oynattı, kevin'i falan kurtardı. meg için yapıyormuş. her şeyi yalan karının ama yalanları çok inandırıcı söylüyor herhalde. babası ile ilgili hikayeyi kimse kontrol edemez miydi? çabuk havlu attılar sanki. 

.john bile inanmış, çok kötü şeyler yaşamış olmalısın falan derken şak diye gerçek ortaya çıktı. esasında annesini falan da görüyormuş. annesini neden görüyordu o zaman? derdi neydi bu karının? mevcut stres artınca mı bu hale geldi? bunlar hep cevapsız kaldı.

.eric çabuk pes etti. şimdilik anlaşmayı kabul etti gibi gösterdiler ama en son araçta aklına bir şey gelmiş gibiydi. kız kardeşi güya ona yardım edecekti, onun da bir tane hap çaldığını buldular. çok pis kullanılacak bir şey, özel olarak bunu tasarlamışlar ama yine de başka bir olay çıkacak gibi. bundan sonrasını dağıtmasalar iyimiş, üzüleceğiz.

.meg'in durumu çok kötüydü. güya john gözyaşları ile onu ikna edecek gibiydi ama ikna edemedi. en azından meg son anda vazgeçmiş gibi yaptı. gelip kendini gösterse, yalan ifade verse olaylar hallolacak, vermemek için kaçışlardaymış. iyi güzel de abisi buluyorsa hepsi bulur, nasıl bir olay bu? aşırı saçma.

.daha iyi saklan olayı, geçmişe dair söylenmiş bir söz. rüyasında otellerinde kapıyı zorlayan bir şeyler görüyor. kevin de benzer rüyayı görüyormuş. john da görmeye başladı. ne oldu bunlara? başlarına ne geldi? bu muhabbetten sonrası mı sıçacak? buraya mı bağlayacaklar? ne olacak böyle?

.roy tipi falan hep geride kaldı. normalde dava sürecine katılacak gibiydi, en azından eric'in icabına bakacaktı. şimdi ortalık iyice karıştı. önceki defterleri güya temizlemiş oldular ama bin tane sorun çıktı. gelinler zaten yalan söylendiğini anladılar. bir yere kadar gerçekleri söylemek ne kadar temizledi? orasını göreceğiz.

.bir de bölüm bitişinde anne karı, roy'un yanında poz verdi. oteli falan satıyor sanırım, başka bir şey yapmıyordur herhalde. hepsi beter olsun.

--- spoiler ---