7 Kasım 2018

fear the walking dead s04e15:

I Lose People...

--- spoiler ---

.bu kadar dandik olup da izlenen dizilerden olmasını yine başarı kabul edeceğim. dizinin konusunu resmen çöp ettiler, zaten saçma sapan bir sezon başlangıcı, esas karakterlerin ölümü, sonra yeni karakterlerin güya birleşmesi, ayrı düşmesi ve tekrar birleşmesi. bir tane yaralı yüzlü zenci karının ortaya çıkıp insanları güçlendirmeye çalışması. gereksiz bir kötü karakter, hiçbir özelliği de yok. ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum.

.şimdi hepsi pat diye tekrardan birleşti. alicia diğerlerini bulmuştu. kayık ararken zenci karıyı buldu, zenci karı bunları güya öldürmeye çalışıyormuş. yaralıydı, kendi kendine yakalandı. çok saçma oldu. en son yine kendi kendine kaçtı, o da saçma oldu.

.karıyı öldürmemeleri ayrı saçma, bunlar adam katiliydi, şakır şakır adam öldürüyordu. morgan geldi yine karın ağrısı gibi ortalığı karıştırdı. nasıl anlatayım bilmiyorum.

.sonra yok efendim aşağı inemeyiz, bir sürü zombi var derken ellerini kollarını sallayarak aşağı indiler. güya morgan yukardan zombi atarak diğerlerinin dikkatini çekti. ulan bir arabanın alarmini çalıştırmak için binanın tepesine çıkman gerekmez ki, çok saçmaydı yani anlatamam daha...

.neyse o geride kaldı diye bunu kurtardılar. bir tane uzun merdiveni olan araç bulmuşlar. bak allahın hikmetine sen. tam yetişmiyor ama kendi çapında olay yaratarak aşağı kadar indi. pat diye etrafları yine zombi sarıldı. bu sefer de biracı elemana geldik. baştan beri söyleniyordu, kahraman olarak ölmek istedi. zenci karı da kafasına yazılar yazarak onu güçlendirdi, böyle de bitti gitti.

--- spoiler ---