11 Temmuz 2018

shameless s07e02:

Swipe, Fuck, Leave

--- spoiler ---

.kevin olmasa komik olay olmayacak. tek başına kevin'la da olacak iş değil. diğer karakterlerin hepsi bir buhranda, hepsi bir garip. ne bileyim üzüntülü de değiller, mutlu da sayılmazlar. koyversin gitmişler, neleri var böyle bilmiyorum.

.fiona tek başına takılaackmış da tinder reklamı alıyorlar, şak diye sevişiyor, sarhoş oluyor veronica'nın kapısına geliyor. ne işe yarar bu hali? işinden şikayet ederken işini kaybedecek diye müdür olmaya devam ediyor. bu da ayrı bir mallık.

.lip desen alkolle boğuşuyor, yeni işinde staja başlıyor. ortaya karışık bir halde, ian ile daha çok takılıyorlar. devamlı bir gay muhabbeti, sonra bir kızla şak diye takılmaya başlıyor. gereksiz gereksiz işler.

.ian zaten geçen bölüm sonu sevdiceğini karı ile yakalamıştı. aleti olsa iyi olur demişti. sırf bunun için gitti kadının tekiyle oldu. ne yani şimdi bu? kimse yüzde yüz gay değildir, hetero değildir derken manasız bir iş oldu.

.deb araba çalmaya devam ediyordu, içinden bebek çıktı. biraz yavaş çalsa iyi olacak. çalmanın adabını bozdu. çalmadan önce internete koymaya başladı. hangisi daha çok para getiriyorsa onu çalıyor. bir yerde yakalanacak mahvolacak ya ne zaman kim bilir?

.frank eve iyice sümdüklendi. kimse bunu çıkartamıyor mu derken fiona duvarı deli gibi kırmaya başladıydı. ha bir de rakun meselesine güldüydüm. adamın evi olmaması kötü ama ne bileyim sanki biz böyle iyiyiz havalarındalar. üstelik şikayet falan da ediyorlar o da garip.

.frank'in veletle takılmasına nasıl müsaade ediyorlar onu da anlamıyorum. bir sürü iğrenç iş yaptırdı. mirasımdan mahrum etmeyeceğim diye alıp götürüyor. soyadlarını falan alacakmış, olsa güzel olur aslında.

.carl'ın dramını yüreğimizde hissettik. eleman bir oral için sünnete yattı, sonra devamlı erekte olup aletini parçaladı. neyse ki abileri uyuşturmayı akıl etti de iyileşti. doktor bunu niye yapmadı? zararlı mıydı? mantıksız saçma sapan işlerdi. iş olsun diye yapmışlar işte. bunlar da hiç şap muhabbeti yokmuş herhalde.

--- spoiler ---