28 Nisan 2018

supernatural s13e20:

Unfinished Business

--- spoiler ---

.kalmış üç bölüm yaptıkları bölüme bak. gabriel'e güvenip intikamını almaya yardım ettiler. neymiş efendim bunu asmodeus denen tipe satanlar bunlarmış. loki ve oğulları, onları bulup öldürdüler. müzikler ispanyol, öldürdükleri iskandinav yarı tanrıları, nasıl bir harman bu arkadaş?

.komik sayılabilirdi aslında da pek fazla bir olayı yoktu. ara hikayeler falan iyidi. porno yıldızları deyince dean'in gözleri parlıyor, aynı karakteri devamlı vurguluyorlar, komik bir bakıma da işte sonra sıkıcı.

.zaten hikayeyi tükettiler, son bölümlere dünya yıkımlarını sıkıştırırız yine yarım yamalak bir kurtarma olur sonraki sezona sarkar diyorlar ama şu kardeşleri öldürüp öyle diziyi bitirseler pek efsane olur.

.şimdi birlikte ölürüz dedirttiler, keşke birlikte öleseler de bir sezon castiel ile crowley birlikte gitsin mesela. crowley geri gelsin, böyle olmaz ki?

.diğer taraf hikayesini de saçmaladılar, michael zarın ince olduğu yerde geçit bulmuş. olaya bak bunca zaman bulamamış mı? dünyaya çıkartma yapmak için orduları toparlarmış, jack ve diğerleri de armut topluyor. eleman yine ben hallederim mallederim deyip insan ölünce bunalıma geçiyor. veledin teki işte.

.bir de bu dünyaya ta ne zaman önce göstermişlerdi, hiç değişiklik olmamış. bobby beyleri çok nadir gösteriyorlar. o da gelsin diye beklemişler de böyle olmuş. kalan bölümlerde muhtemelen karşılaşacaklar, yine aynı ahali, yine dünya kurtarma muhabbetleri böyle gidecek. 

.şikayetimiz yok keyifle izliyoruz da ne bileyim başka bir şeyler katmayı deneseler daha güzel olacak. 

.gabriel bu sefer yardım edeceğim dedi ama etmeyecek işte, ederse çok şaşırırım. bir karakteri bu kadar işliyorlar sonra tersine bir hareket yapıyor. crowley bencil bir insandı mesela, kendini feda etti, olacak iş miydi? şimdi hala yok, hala ölü.

--- spoiler ---