28 Şubat 2018

shameless s06e02:

#AbortionRules

--- spoiler ---

.yandık valla, deb kürtaj istemiyor. bir de fiona hamileymiş. yandık bittik. dramları bitmeyecek malların, az biraz yüzümüzü güldürsünler istiyoruz adamlar dram basıyor. frank'in haline de üzülürken neyse ki biraz güldürdüler. karıyı öldürdü yok yere.

.un paketini soran olmadı. deb bebeği idare edebileceğini göstermek için un paketine zıbın giydirerek okula götürmüştü. trende unuttu. bir insan evladı da sorsa, sonra kürtaja götürse ne iyi olacaktı. tabii öyle mantıklı şeyler olmaz bu dizide.

.fiona olaya çok takıntılı yaklaşıyor. ergende de ters tepiyor orası muhakkak. çok zorluyorlar sonra gidip çocuk sahibi olacak, zaten oğlan numarayı bile sildirmiş. kız zaten çok yapışkandı, mahvetti oğlanı. pilot olmak istiyormuş, haberi bile yokmuş. deb'e bunlar anlatıldı ama hala aklı başına gelmemiş, florida'ya gideceğim diye evden çıkarken fiona yakaladı. ortalarda debelendiler. lip o ara geldi, bir şey olmadı öyle kaldı.

.sevimli komşuların işleri yine sevimli olmaya başladı. araları pek iyi. çocukları pek iyi. kevin gidip gürültücü komşunun motorsikletini kesince kaza yaptı, ona biraz güldük. svetlana süper karakter oldu. en iyi kötü bar seçildiler, çeşitli atraksiyonlara giriştiler. adamlara patlatması falan komik oluyor. bir sürü de para kazanıyorlar.

.carl çam yarması zenci kardeşi ile okulda silah satıyor, tekrar hapse mi girecek ne olacak? işleri hızlı ilerletmiş. muhabbetleri iyi aslında, hazır cevaplığı falan artmış. alık çocuktan biraz işini bilen mafyaya dönmüş, zaten herkesi haraca bağlıyor.

.fiona'nın sevicisi erion kullanmış. adamın muhabbeti iyi güzel de arkadaş nasıl kullanırsın? neden böyle? hamile olduğunu öğrense ne bok yer bilemiyoruz. hep birlikte kürtaj olalıma getirecekler herhalde. mallık yani komple mallık.

.ian salağı triplerde, kürtaj konusunda destek de olmadı. kendisine ilaç hatırlatıldığından pek rahatsız. işi de bıraktı. iyiye giden pek bir şey yok yani.

.bolca sevişme koyalım demişler. bu hengame içinde fiona iki kez, lip bir kez sevişiyor. hepsinin derdi başka. lip geleceğini salak salak harcarsa ona da üzecekler. şimdilik iyi her şey ama garip işte. profesörü ile takılmak nedir? kocası da ben izin veriyorum ondan diyor. 

--- spoiler ---