16 Kasım 2017

shameless s05e04:

A Night to Remem-- Wait, What?

--- spoiler ---

.adamların hızına göz yetişmiyor, bir oradalar bir buradalar. bir evleniyorlar bir sevişiyorlar. fiona basçı elemanla şak diye evlendi. adam sabahında ilanı aşk etti, akşamında evlendiler nerdeyse, sonra işler bitince ben ne yaptım bakışları falan çok saçmaydı. kaos bağımlılığını böyle besliyor. fiona ne ara böyle oldu? hani güvenilir biriydi? hani kardeşlerinin yanında olacaktı? babasından anasından ne farkı var? ha elma dibine düşermiştir hehe.

.neyse frank de sigorta parasını almış, güzelce harcamış kafaları yemiş, bir günü atlamış ama parasına ne olduğunu bulamamış. kafayı fazla yiyince çocuklar için protezlere vermiş paralarını, küçük kızın ayağını almaya çalışırken çok fenaydı görüntü. kendileri de abarttıklarını düşünüp olayı devam ettirmemişler. komiklikte son nokta.

.hikayeyi geriye sardırarak devam ettirdiler. hafızası kayıp olduğundan porsche meselesine kadar geldik, en son araba elinde kalmıştı ama bu sefer de valenin tekini ezmiş arkadaşlarına sus payı olarak verdi. sonuçta elinde bir şey kalmadı. şaka gibiydi yani.

.lip gözlüklü sevgilisinin ailesinin evine gitti. babası ile pek iyi anlaşacak gibiler ama başlarına iyi bir şeyler gelmesini pek istemiyorlar. lip burada kalıp işleri büyütüp paraya para demese sanki shameless olmaz gibi, keşke olsa da şunların bir gün yüzü gördüğünü görsek. neyse nasip değildir herhalde. üzülmeyelim artık.

.carl desen torbacılık yapmaya çalışıyor ama ona bile aklı yetmiyor. salak saçma işler peşinde, son düzlükte babasının hikayesinde birlikteydi.

.deb desen gördüğü kaslıya yavşıyor. diğer kızlar dalga geçiyor diye kavgaya başladıydı. dört kız bir kızı dövüyor diye koştu geldi yardıma, bu da gitti antreman yaptığı yere dövüş öğrenmeye başladı. şaka gibi yani.

.sevgili komşular fenalarda. veronica pek azmış, yabancı bir adamda pistte dans ederken boşaldı gitti. kevin'e falan söyledi ama tepkilerini fazla uzatmadılar. komik desen değil.

.ian salağı iyice mala bağladı. mickey haline pek üzüldü. gaylere üzüleceğiz nerdeyse. halleri yine sevimlilik ile dram arasında gidip geliyor.

--- spoiler ---