7 Kasım 2017

shameless s05e02:

I'm the Liver

--- spoiler ---

.frank'in şu alkol olayını hiç anlamıyorum. öncesinde kafayı bulması gerekmiyor muydu? şimdi süper alkol oranlı bira yapacak ya da belli miktar içecek, on sene daha idare eder diyor. iyi de kafayı bulmadan ne işe yarar? alkolik dediğin böyle ayar çekebilir mi kendine? pek olmadı bu olay yani.

.karaciğerin sahibinin babası geldi, çocuklarının organlarını bağışladıkları insanları yemeğe davet etmişler. komikti ama buruk komik, içki içiyor da diğeri akciğeri almış sigara istiyor. vicdansızlar böyle dalga geçilir mi?

.sheila ile sami meselesi ağırlıktaydı. frank de kızdan kaçıyor ama sheila'ya kafayı yedirdiler, evine sıçmalar nedir kardeşim. sonra ben senin annenim diyerek çok ağır konuştu karıya, yamulttu resmen.

.fiona'nın kaostan beslendiği, kaos bağımlısı olduğu, sıkıntılı bir tip olduğu patronu tarafından güzelce anlatıldı. adam da bundan çok etkileniyormuş ama çocuğunu düşünmek için ondan uzak durmalıymış. sonra deb ile birlikte partiye gidip yine ortalığı karıştırdılar. kötüydü yani.

.kevin ve rus fahişe olayı komikti. karı ile iyi anlaştılar. emzirdi memzirdi derken saçları kesti. veronica da olaya pek bozuldu. yerden göğe haklı ama babalık olayını da mecburen yapıyor orası ayrı. deb'i de makyajladı. ilerde bu tiplerle çok oynayacak gibiler. bunlar çocuk ulan!

.carl ile havuz başı meselesi de komikti. deb sonra veledin tekine gidip seksi olmaya çalışırken suratındaki yemeklerle de birlikte özürlü muamelesi gördü, komikti.

.ian kafaları yemiş durumda işte, askeri kıyafetleri giyip cenazeye katılıyor. sonra pedere ders vermek için veledin teki ile ayarlıyorlar. nasıl bir manyaklıksa artık.

.lip ağır çalışmalarda hala kafalar gitmiş, memnun mu değil mi? orası belli değil. idare etsinler artık. frank'in dediğin çıkması iyidi. starbucks olayı komikti. gerçeğin çağrısı, frank peygamber olsun ama biraz alkol sorunu var işte.

--- spoiler ---