10 Kasım 2017

lucifer s03e06:

Vegas With Some Radish

--- spoiler ---

.ne kadar gereksiz iş yapmışlar, insan hayret ediyor. ne yapsak izlenir mi demişler? vegas'a gidip lucifer'e biraz piyano çaldırıp dans ettirmişler de ne şarkı şarkı olmuş, ne dans dans olmuş. katil yakalamak için yapılan gösteri de salak saçma olmuş.

.neymiş efendim dedektifin doğum günüymüş ama eski karısının ortadan kaybolduğunu öğrenmiş. tam o sırada adli tıpçı bunu görür, ısrar etme gelemem der. kumar bağımlısıymış işte. kart sayıyormuş.

.derken giderler vegas'a ceset bulmaya başlarlar. katil kim oynarlar. oradaki polisle atışırlar, komik desen değil. ciddi desen hiç değil. öyle salak saçma bir bölüm olmuş işte.

.arada da geçmişe dönüş, kızla nasıl tanıştığının anlatımı. sonra kız ortaya çıkar, o da katilini aramaktadır. katil barmenmiş, şaka lan. ne alaka yani? sonra lucifer'in silahla vurulumu var. gücü mücü gitse iyice komik olacaktı.

.neyse işte salaklıkla devam, evinde de kalanlar lucifer'ın dairesini attırıyorlar. kilidi falan da yok herhalde. isteyen giriyor ya da anahtarını vermiştir bizim oğlan. kasa falan buluyorlar içinde doğum günü hediyesi varmış.

.şimdi bu ikisi arasındaki romantik olayı bitirmemişler miydi? salak doğum günü duygusallıkları derken yakınlaşmalar, salak saçma işler. kaç zamandır bu geyik dönüyor. resmen tıkandılar. tıkanacak da bir yer yoktu aslında. kötü oldu bence.

--- spoiler ---