18 Kasım 2017

fear the walking dead s03e16:

Sleigh Ride

--- spoiler ---

.bu nasıl mantık anlamadım. lan niye nick'i öldürmedi? patlayıcıları sona sakladıkları belliydi. victor zaten son koz olarak saklamıştı. nick aldı iyi güzel de bir kere kafadan vurup indirebilirken, daha iyisi annesi ile tehdit edip almaya çalışabilirler. sanki anasının ölümüne müsaade edecekmiş gibi baştan kabul ettiler ve gitmelerine izin verdiler.

.iyi güzel derken nick erken patlattı. işin aslı erken diye de bir şey yok. baraj patladığı vakit her türlü bunlara doğru geri geleceklermiş. çok uzun süre beklemeleri gerekiyordu. biraz bekleyip hoşbeş edip öyle patlattılar. 

.madem patlatacaktı başka bir çözüm bulabilirdi. kara yolu ile uzaklaştırabilirdi ne bileyim başka bir şey işte. hadi patlattı diyelim. kim öldü? kimse ölmedi. gözcü lideri ölmedi, nick ölmedi, daniel ölmedi. ne anladım ben bu işten peki?

.bir de salak saçma görüntüler kaktırmışlar. öyle öldürdüklerine saygı kuşağı gibi. salak travisi pisi pisine öldürmüşlerdi. şimdi onu iki saniyeliğine getirmişler. güya kadın ölüyor gibi gösteriyorlar ama son anda kurtuluyor hem de patlayan barajının selinin içinden, nasıl kurtuluyorsa artık. herkesler suya kavuşuyor. sonra meksikalı kız merhaba diyor öyle bitiyor. bu kısımda çalan şarkı güzeldi bir tek, onu da listeye almadım.

.victor ve alicia öldü mü ölmedi mi belli değil. bu arkadaşları öldürmek için neden barajın üzerine getirdiler onu da hiç anlamıyorum. başka infaz edilecek yer yok mu?

.bunlar tam kurtulacaktı. su kraliçesi dedikleri tip geldi rastgele ateş ediyor. şak diye indirdiler kadını. tam o anda da bizimkiler vardı işte. gözcü lideri de victor ile biraz takıldı. alicia'ya söz vermişti güya ama nick yüzünden sözünü bozdu. hepinizi öldüreceğim dedi, iyi güzel hepsi ölecek diye sevinirken de olaylar olaylar işte. madem hepsini riske atıyorsun biri bari ölmeliydi. yazık ettiler diziye iyice.

--- spoiler ---