15 Ekim 2017

voltron: legendary defender s01e03:

Return of the Gladiator

--- spoiler ---

.voltran yapmasını öğrendiler, olaylar yavaştan başladı. iyiler hoşlar ama köylü niyetine sevimli yaratıklar muhabbeti biraz çocuk filmi gibi geldi. bu çizgi filmi kime göre yapmışlar diye merak ettim.

.coran adlı tip de komik gelmiyor, çok fazla zorlamışlar kendisini. şişko tip daha komik sayılır ondan. komedisini biraz daha düşürebilirler, zahmet olmazsa tabii.

.konu olarak, bir miktar geçmişe gidiş. bizim kafayı oluşturan eleman uzaylıların elinde gladyatörüş, teknolojik elemanın kardeşini kurtarmış. dövüşlerde iyimiş, şampiyon olmuş. şimdi voltran ile aynı dövdüğü adamın robotu ile kapıştılar, az daha dayak yiyorlardı ki kırmızılı olan kılıncı buldu. yeni bölümün olayı da bu. voltran'ın kılıncı ortaya çıktı. adamı öldürdü ve bitti. bu kadar kolay ölecekse esas kötülerden de şüphe ettim. az daha dayak yiyordu ama tam teşekküllü voltran'a karşı değil ki?

.bir de yeşilli teknolojik eleman kız mıymış? sırrı nasıl güvende? o kısmı çok anlamadım ama kız sanırım, japon tiplerin erkek kız karışımı fena oluyor. adamlar doğuştan sapık.

--- spoiler ---