11 Ekim 2017

the whispers s01e02:

Hide & Seek

--- spoiler ---

.ilk bölümle aynı hızda ilerleyemedi ama yine de güzel ilerliyor. esas gizemli adamın sorunu ne adamım? onun biraz boku çıkacak gibi. şimdi karısını tanıyor gibi baktı ama devam etti. bir şeyler görüp üzerine neden dövmesini yaptırıyor peki? hem madem görüyor neden engelleyemiyor? büyük olay nedir?

.drill mevzusundan bunu açıklamaları gerekiyor ama işin kötüsü eğer tam açıklamayı ikinci sezona bıraktılarsa böyle izleyip izleyip merak edip kalacağız. saçma olacak. neyse artık kendi düşen ağlamaz.

.ispanyol mudur nedir? o doktoru da esas kadroya almışlar gibi, bizim pilot geçti onu rehin aldı, evini kullanmasını falan da geçtim bir de böyle kullanacaklar.

.karısı kaybolan kimliklerden hemen fark etti, mekanı bastı ama yakalayamadı. yüzünü gördüğü halde de yüzünü görmediğini söyledi. bir hayli karışacak, bir de bu serinin sonu mudur, bir kısmını gördüm ama umarım sezon finali değildir o.

.veletlerin durumu da karışık, babası ajan olan tipi evden kaçırıyor. bir planlar var elinde. bu kadar büyük planı nasıl çocuklara uygulatacak orasını da bilemiyorum ama göreceğiz artık.

.kulağını açtığı tipin anannesi gördü bunu, az daha yakalanacaktı ama yakalanmadı. bunun ne önemi olur derken zaten annesi de fark etmedi olayı. en azından çocuğu evde tutuyorlar.

.annesini hastanelik eden tip de annesini iyileştirmesi için tekrar başka bir şeyler yapacak. onu da zorlayacaklar gibi. veletler arasında kendisi bir hayli iyi oynamış, oynatmışlar.

--- spoiler ---