10 Ekim 2017

cesar 911 s03e02:

Simon Strikes Again

--- spoiler ---

.fransız buldog kırması çılgın bir köpek var. cesar'ı peşinden taklalar attırdı. eleman çok atik. domuz falan öldürmüş. el kadar hayvan nasıl öldürmüş diye sormadılar ama muhtelemen küçük bir domuz.

.cesar gözetiminde domuzlara yanaştırılıyor. kaşla göz arası hayvanın kulağını ısırıyor. manyak bir tip ama laf anlıyor, çok akıllı. cesar merkezinde onu adam ediyor, domuz ile tasmalıyor sonunda. öyle iyice alışıyor.

.sahibi sonunda gözyaşlarını tutamıyor. pek rehabilite etmiş. cesar da yardım etmeme izin verdiğin için teşekkür ederim diyor. ilkin bunu en çok saldırdığı köpeklere yanaştırması da pek acayipti. hayvanı enseden kaptı tuttu, pat diye zaten tanıştırma faslına girdi. ağır işlerdi yani.

.diğer olayda adamın teki karısı varken köpeğine yaklaşamıyor. eleman saldırıyor. salak salak triplere girmişler, hayatımız karardı, evliliğimiz bitiyor kafalarına erişmişler. cesar da hızır gibi yetişmiş.

.çok basit bir olay diyor ama kadının tipinden zaten kafa gitmiş. hastalandığı vakit kadının dibinden ayrılmamış, o da onunla bebek gibi konuşmuş. sonra hayvan da mallaşmış işte. adama saldırışı komikti.

.cesar da durur mu patlattı espriyi, rottweiler olsa şimdiye öldürürdü. yine de olay iyimiş, komikmiş falan dedi. sonra da büyük hayal kırıklığına uğradı. kadın bir türlü beceremedi falan filan derken düzeltti diye gösterdiler. pek de inanmadık, komple samimiyetsizlerdi.

--- spoiler ---