9 Eylül 2017

preacher s02e12:

On Your Knees

--- spoiler ---

.bize niye ihtiyacın var muhabbeti pek olmadı. adamlar ekibi parçalamak için bir sürü iş yaptı, sonra bizi herr star jesse'nin önünde diz çöktü ve onu kutsamasını istedi. bu arkadaş ruhunun bir kısmını verdiği için genesis doğru düzgün çalışmıyordu ama kimsenin haberi yok. belki başka bir şeyler oluyordur. ortaya çıkaracaklardır.

.çok çabuk kabul etti, jesse bu kadar mal olmamalıydı. cass güzel dalga geçti. mesih olayına döndürmeleri şaka gibi olur. tamam şakasını yaptılar ama ciddi ciddi dünyanın buna ihtiyacı var gibi getirmeleri, pek olmaz.

.adamlar tanrıyı köpek fantezili adam yapıyor, sonra içinden inançlı esas karakter bunu mu yapacak? belki de aranmaya değmezdir diyor, belki tanrının oyunu budur? test budur? niye kimse tanrının işleri gizemlidir demiyor?

.azizlerin katili olayını da kötü yaptılar. herr star amcamız zebani karıyla mı anlaşıyormuş? adamı sadece jesse'yi ikna etmek için bulup çıkarıp üzerine salmış, sonra da kafasının derisini yüzmesini engellemişler, böyle de gereksiz bir plan yani.

.azizlerin katili abimiz, silahları olmadan kendi imkanları ile iki dakikada işlerini halletti. bir miktar ruhu vardı ama jesse'nin gücü yine işe yaramadı. karısı ve kızı için tekrar kendini cehenneme koydu. şeytanla da görüşmek istediğini söyledi, bakalım şeytan kim. gösterecekler mi?

.eugene ve hitler abimiz de cehennemden kaçışlardalar. son bölümde çukura atlamışlardı, orada en kötü kabusunun tersini yaşıyordu. kızı bir türlü ikna edemeyip türlü yollar denedi, gerçekleri konuşunca olaylar açıldı. babasına da içini dökünce kaçtılar ama nereye? havalandırmaya. sezon sonuna bırakmışlar olayı.

--- spoiler ---