13 Eylül 2017

bloodline s02e06:

Part 19

--- spoiler ---

.işler iyice karıştı. john yine kendini kaybetti. elemanı dövüyordu. ekranı öyle kararttılar. bunu da öldürürse iyice manyağa bağlayacak. aileyi koruma adına sosyopat olacaklar, limitleri nedir ki bunların?

.meg desen olayları kurcalıyor. sonra etik bulmuyor ikilemlere düşüyor sonra işin aslını araştırmak için danny'nin hemşire sevgilisine gidiyor. bir bakıyorsun bu sefer marco salağı olayın içinden çıkıyor. eski nişanlısı, şimdiki şerifin aile içi şiddetini örtbas etmiş. daha neler neler derken böyle ilerliyor işte.

.danny'nin pislikleri devam ediyor. bu çocuğunun anasının olayı nedir? küçükken başına ne gelmiş? çocuğu aldırsın diye sally baskı yapmış, onun muhabbeti ile iki saniye tadını kaçırabiliyor. torunu ile tartışma, bir tokat ve bunu izleyen john. bu da bir garip sahne yani.

.politik meseleler, danny'nin öldürdüğü tetikçi araştırmaları. her şey karman çorman bir hal içersinde ilerliyor. ortamda başka birinin olduğunu da fark ettiler. john zannettiler ama aslında eric salağı.

.eric arkadaş biraz zekalı olsa john'un öldürdüğünü anlardı. hiç kurcalamıyor. bildiğini de çaktırmıyor. john'un baskısı altında kalıyor. diğer elemanın yerini bile söyletti.

.ortaya çıkan bu arkadaş, arı yuvasına çomak soktum diye seviniyordu. john'un karısına bile gitti, ileri geri konuştu. ağzının burnunun kırılmasını hak etti ama ne bileyim, mantıksız davrandı, o kesin.

.kevin salağının derdi kendini yakar. alkol sorunu var, mal gibi içki içiyor. uyuşturucu yüzünden mi böyle oluyor? en son destek için bir elemana gitti. karısını ben babası olamam diye de bıraktı. öyle bir mal insan işte. para derdi, babalık derdi, bağımlılık derdi.

--- spoiler ---