7 Eylül 2017

bloodline s02e05:

Part 18

--- spoiler ---

.gerginlikler hat safhada, ağır mağır akıyor ama işte hep böyle. oklar john üzerine çevrildi ama bu çapulcular, john'u suçlasa ne olur ki? önceki bölüm ne güzel tereyağından kıl çeker gibi işi hallettiler demiştik. elinde koz olan adam öldüydü.

.şimdi şeriflik için yarıştığı adam danny'nin cinayetini soruşturmaya devam ediyor. dosyayı kapatmıyor. siyasi nedenlerle bunu yaptığını söylüyorlar ama belki kaset onda. deliller arasında kaset yok, güvende değiliz diyor john. meg patlıyor ama sonra iyi idare ediyor.

.bir tane para babasına gidiyorlar, oy için de desteğini almak için rakibine karşı kullanacağı bilgileri önce kabul etmiyor, sonra el altından kabul ediyor. meg pislik işler yapacak yine john temizleyecek, en azından öyle gibi görünüyor.

.baktığın zaman danny'i öldürmemeliydi. teslim olmalıydı. bunlar hep kalacak. adam bunlarla yüzleşiyor ama kevin'in meselesi gibi müsibetler bitmiyor. şu durumda dosya kapanmadı. lowary dedikleri adam anlaşmayı kabul ettiğinde danny'nin cinayetini de kabul edecekti. hala kevin yüzünden batıyorlar.

.kevin de danny'nin oğlanını yanında çalıştırmaya başladı. içki içtiğini gördü, aynı babası gibi olmaması gereken yerlerden yırtık dondan çıkar gibi çıkıyor ve bunu kullanıyor. nasıl yaptılarsa aynı danny bulmuşlar.

.geçmişte oğluna yemek öğretiyormuş. işi olsun, yerleşik yeri olsun istiyormuş. iyi bir şeyler yapmak istiyormuş ama yanlış adamlara bulaşmış.

.eric'e john ile buluşacağım sonra da oğluma falan giderim demiş. öncesine otel odasında kardeşini kurtarmaya gelmediğini de görmüş. eric biraz mal olmasa john'un ipliği pazara çıkarırdı ama diğer yeni tip bunu yapacak gibi.

.anne rayburn mallıklar peşinde para isteyen karıya parayı sırf mallık yüzünden vermiyor. pislikler ortaya çıkacak. üstelik tesisat problemi yaşıyor. ciddi anlamda bir problem. kafayı yemek üzere. yese de kurtulsak.

--- spoiler ---