4 Temmuz 2017

it's always sunny in philadelphia s12e08:

The Gang Tends Bar

--- spoiler ---

.sevgililer günüyle geldiler. dennis meğer çok duygusalmış. bunu gördük. baya bir bağırışık çağırış vardı. yani normalde bağırıyorlar zaten de, bu sefer dennis diğerlerine bir kere de doğru düzgün bar işletelim ülen diye bağırıp durdu.

.mac hediye almış, sandık var lan dışarda diye gelmiş yavrum yazık. sürpriz olsun istemiş. sonunda gösterdiler bunu, dennis bayıldı. sesinin sakinliğini özlemişiz. bu hallerine güldüm en çok ama daha fazla güldüremediler.

.bir de frank'in kıçına tenya sokması olayı çok fenaydı. charlie buna şişkosun dedi zannetmiş, zayıflamak için yolda kaka bulup kıçına sokmuş. tenya almak için çok acayip bir yol ama yapmış bunu. charlie de tenyayı kıskandığı için çikolata ile kandırarak hap içirdi buna ve böylece bol bir eğlence oldu.

.dee charlie'e sevgililer günü kartı vermiş. charlie karşılığını vermemiş. onun için şarkı söyletmiş. şarbon şakalı sevgililer günü kutusu. dennis yapmış ayrıca bu olayı ama dee bununla tehdit edip charlie'ye salakça bir şarkı söyletti. eh komik denebilir.

--- spoiler ---