2 Temmuz 2017

dark matter s02e10:

Take the Shot

--- spoiler ---

.adamların sonraki bölümleri bundan daha kötü olacak gibi. zaten hep mürettabatın başına bir şeyler gelir, onun olayı ama bu android meselesi iyidi. onu geliştirmişler. tabii sonra ne olduğunu bilemiyoruz. şimdilik sadece virüslenmiş. bir ara gemiye giren olduydu, onlar virüs yüklemişler. yansımasını çalıştırınca da virüs aktive olmuş.

.ilkin adroid'imize bir sevişme sahnesi takalım demişler. adamlar robot bile seviştiriyor işte. sonra da bunun rüya olduğunu öğrendik. robot nasıl rüya görüyor onu hiç bilmiyoruz. bunca zaman şarjını hiç göremedik ama bu bölüm devamlı şarjdaydı.

.yetmedi sinir yollarını vermiş olan iki, üç ve beş'e özel halüsinasyonlar gönderdi. hepsinin kötü anılarını kullandı. iki'nin beyninin açılma meselesi, üç'ün ölen sevgilisi, beş'in de işte kraliyetindeki durumlar.

.bir şekilde kimseye bir şey olmadı ama android'i öldürelim mi öldürmeyelim mi? ikileminde kaldılar. beynine silah bile dayadılar ama bizim kötü çocuk üç öldüremedi, o sıradada emri geri çektiler.

.meğer esas kötü yansıması olan tipmiş, öldürtmeye çalışıyormuş, gemiyi ele geçirmek üzereymiş. bu sırada da rüyasında geminin başına bir şeyler geldiğini gören android'imiz rüyasından uyanır, geminin bilgisayar çekirdeklerini söker ve öyle devam ederler. yansıma olan ikiyi öldürmekle tehdit eder, verir elektriği ama nanitleri güncellendiği için buna da dayanıyormuş artk, böyle de bir olay, yersen artık.

.virüs'ü temizlerler herkes mutlu mesut yaşar. tabii sonraki bölüme kadar. bir de andorid'e güven vermeleri için mürettabata soru sorulur, hepsi sessiz kalır. güven tazelerler.

--- spoiler ---