20 Mayıs 2017

supernatural s12e22:

Who We Are 

--- spoiler ---

.bu adamlar geri zekalı, malın evlatları. o kadar izliyoruz yaptıkları bölüme bak. üstüne çift final yapmışlar. iki bölüm birden gelmiş. bir ingiliz harflerin adamları, bir de lucifer konusu yaptılar ya ikisini de sonlandıralım demişler. ilk olay hiç olmamış. zaten ingiliz harflerin adamları meselesi hiç olmamıştı. iyice beter ettiler.

.bir kere niye sığınağa kapatıyorsun değil mi? oradan başlıyor mallık. sonra yok efendim büyü ile çıkabilme metodlarını engelleyici koymuşlar ama sığnıaktaki ateşli silahları almamışlar mı? ülen mal mısınız siz? patlattılar duvarı çıktılar açtılar, olacak iş değildi iki saniyede oldu.

.yetmedi gitti anasını kurtardı. anan kurtarılamaz, geri dönüşü yok diye iki saat konuştuktan sonra bizim şerif kadını öldürmeye gittiği yerde bunu bağlamışlar. sanki şerif o kadar iyi anasını satayım, mary'i adam kesici olarak almışlar, hiçbir tanesi karşısında duramıyorken, bunu öldürememiş öyle bağlamışlar. hazır hale gelmiş.

.her neyse işte tuttu dean anasının kafasına girdi, senden nefret ediyorum dedi. sonra seni seviyorum dedi, iki tekrar ve hop kurtuldu. nedir lan bu? tam da ketch gelmişti. dean dedi uyandı. ketch dean'i güzelce döverken anasının arkadan bunu kurtaracağına bahse girerdik zaten, aynen de öyle oldu. adamın silahı var iki saat kafa kafaya dövüşüyor, silahı çıkarıyor ve annesi adamı harcıyor. olacak iş mi? bir de biz katiliz diye mesaj veriyorlar.

.kadın gram etkilenmedi, o kadar masum insanı öldürdün, o kadar derde sebep oldun, az daha çocukların geberecekti ama gram sarsılmadı, iki kucaklaştılar ve bitti. inanılmaz mallık.

.yetmedi, ingiliz harflerin adamlarının sığınağına baskına gittiler. amerikan ingiliz savaşı gibi, göndermeli bir konuşma. sam'in liderliğinde mallık idaresi gibi. aranızdan bazıları ölebilir falan derken kurşunlar adres sorup adam seçmesi, figüran bir kaç avcının şaka gibi ölümü ve şak diye koca ingiliz harflerin adamlarının karargahını ele geçirmeleri. esas kadının lucifer pazarlığı ve silaha uzanıp öldürülmesi. gayet malcaydı.

.crowley öldü dediler, ölmediğine eminim. lucifer dışarlarda veledini arıyormuş. böyle de bir lucifer sezon finali bekliyor. artık top lucifer de güzel bir final yapsınlar, sıçtırtmasınlar. bu mallar lucifer'i engelleyebilirse yazıklar olsun. belki castiel çocuğun yardımı ile lucifer ile kapışabilir, öyle bir şeyler yapmaları lazım.

--- spoiler ---