19 Nisan 2017

samurai jack s05e05:

XCVI

--- spoiler ---

.iyice güzelleştirecekler, eski bölümlerin en tatlı karakterlerinden bozuk ağızlı iskoç abimizi de getirecekler. 50 yıl sonra tekerlekli sandalyede bir ordu dolusu kızıyla aku'ya saldırdı ama hepsini ezdi. sonra aku bunu ışını ile yok etti ama büyülü kılıncı ile yok olurken ruh olarak ortama katıldı. jack'i bulup mücadeleye devam etmeliyiz dedi, gayet iyidi yani, bakalım ne zaman birleştirecekler hikayesini.

.jack ve kızcağız birlikte takılacaklar, orası belli oldu ama hemen olmadı. önce adadan yaratıkla kurtuldular. sonra kız aku'nun kötü olduğunun kanıtı istedi. jack her tarafta bunu gösterdi, kız inandı falan derken kötülük ettiği bir köye denk geldiler.

.sevimli yaratıkları da anımsıyorum  biraz, çocuklarını fabrikaya götürüp beyinlerine çip yerleştirip yaratığa çevirmişler. sinyal gönderiyorlar ve çocuklar saldırgan oluyor. jack sinyali kapat diye kızı gönderdi.

.kız yakalandı, elektrik falan yerken biraz gecikti. jack'in yine özenle seçilen kıyafetini parçaladılar. derken kız elektrikli abimizin ağzını burnunu kırdı, sinyali kapattı ya da yükseltti ne olduysa veletlerin çiplerini yaktı. jack öldüler zannetti ama ölmemişlerdi.

.o ara atlı ruh yine geldi, vakti geldi dedi ve jack kabul etti. hepsi kılıncın yokluğu yüzünden aku ile kapışamıyorlar. aku'nun da psikolojisi çok bozuk ama harika yapmışlar hepsini. aman böyle devam etsinler.

--- spoiler ---